Kablolu vs Kablosuz İnternet Farkı

• Konuyu başlatan Onnur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 18.737

Onnur

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3-4 sene öncesine kadar kablolu internet olmazsa olmazımdı, ama gerek sürekli gelişmekte olan internet hızları, gerekse sadelikten dolayı Wi-Fi kullanıyorum uzun zamandır.

Bugün bir test yaptım kendi kendime, ethernet kablosuyla Wi-Fi'yi karşılaştırdım. Sonuç gerçekten beklemediğim düzeyde;

Ethernet kablosu ile;

Kablolu.png

Wi-Fi ile;

kablosuz.png

Arkadaşlar arasındaki farkın bu kadar fazla olmasını beklemiyordum, bu arada Wi-Fi ile yaptığım test modemin dibindeydi normalde modeme 10mt civarı uzaklık var. Odamdan test yaptığımda ise yaklaşık 25-30Mbps civarı hız alıyorum ve bu hızla internetim hızlı diye düşünüyordum :)

Sizce eskisi gibi bir kabloyla mı bağlanmalıyım, yoksa kalabalıktan kurtulup kablosuz bağlantıya devam mı etmeliyim? Bu kadar fark olması gerçekten aklımı karıştırdı🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo karışıklığı çok fazla oluyorsa elinizi cebinize atıp daha iyi bir Wİ-Fİ adaptörü almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı