Kablonet 100 Güldüren Kampanyası

• Konuyu başlatan hsn42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.898

hsn42

Kilopat
Arkadaşlar Kablonet'in 100 Güldüren kampanyasından yararlanmak istiyorum. 95 lira karşılığında 00.00-19.00 arası hız 100 Mbps ve kalan 5 saat 25 Mbps. Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paketi değilde, kablonet Türksat kullanıyorum ben. Bütün şirketleri sırayla denedim, yenileme işlemini sadece burada yaptım, her birinden sözleşme bitince kaçtım. Memnunum ben yani hiç bir sıkıntısını yaşamadım. 100mbps paket benimde ama hız testlerinde hep 100 üstü görüyorum, download olarak 15mb saniye gibi indirmeler var hesaplama yapmak lazım kaç olması lazım tam diye. Upload olarakta 4.90 5.50 arası alıyorum düzenli.

Ama kesinlikle alt yapı kontrolü yapın. Bana alırken bunu demişlerdi zaten 100luk paket alıyorsunuz ama büyük ihtimal size %15 falan daha üstü gelecek konumunuz alt yapımıza göre en iyi noktalardan vs demişlerdi

Ülkenin en iyi ISS'si Kablonet. Hiç düşünmeyin bile. Yanında sanırım TV hizmeti de veriyorlar bahsettiğiniz fiyata dahil.
Evet TV paketi veriyorlar en düşük pakette de, telefonda veriyorlar ama 50dk falan olması lazım telefonun. Bazı paketlerde 750dklar vs oluyor.

Kablonet 100 Güldüren kampanyasını kullanıyorum. Oyunlarda Ping değerleri ve teknik servis konusunda hiçbir şikayetim yok. TTNET kullanıp Kablonet'e geçince çok rahatladım. Paravan şirketlerle hiç uğraşmayın bence. Malum ufak bir sorunda muhattap bulamayanlar oluyor. Yada sorunun giderilememesi. Tabi son karar senin.

Eğer altyapınız uygunsa Turknet 7/24 100MBPS. Taahütsüz 76₺.
Trilyon şikayet var, başkasının altyapısını kullanan firmada sorun her zaman daha fazla olur.
Ülkenin en iyi ISS'si Kablonet. Hiç düşünmeyin bile. Yanında sanırım TV hizmeti de veriyorlar bahsettiğiniz fiyata dahil.
Aynen öyle. Paketi 1 yılı aşkındır kullanıyorum, 10 yildir da Kablonetliyim, asiri memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı