Kablonet 100 Mbps internette 0.1 Mbps indirme hızı

Türksat Kablonet kullanıyorum, internet değerlerim bu.
Fakat Steam, Valorant vs. güncellerken veya indirirken 0,1 Kbps oluyor, 1Mbps oluyor, geri düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Hard diskten kaynaklanıyor olabilir mi?

Steam de bir şey indirirken ağ değerlerinizi ve disk değerlerinizi ayrıca gösterir, Steam de bir şey indirirken bir SS alabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (171).png
    Ekran Görüntüsü (171).png
    612,6 KB · Görüntüleme: 119
  • Ekran Görüntüsü (172).png
    Ekran Görüntüsü (172).png
    613,1 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Türksat Kablonet kullanıyorum, internet değerlerim bu.
Fakat Steam, Valorant vs. güncellerken veya indirirken 0,1 Kbps oluyor, 1Mbps oluyor, geri düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Hard diskten kaynaklanıyor olabilir mi?

Müşteri hizmetlerini arayın merkezden interneti kapatıp yeniden açmalarını isteyin gerekirse başka altyapıya baglansinlar duzelirse sıkıntı yok düzelmezse modeminizi yenilemeyi isteyin CAT6 modem isteyin gerekirse yine düzelmezse internet kablolarınıda değiştirmelerini isteyin zaten internetiniz de yavaşlama varsa düzeltmek zorundalar.
Kolay gelsin tekrar.

Müşteri hizmetlerini arayın merkezden interneti kapatıp yeniden açmalarını isteyin gerekirse başka altyapıya baglansinlar duzelirse sıkıntı yok düzelmezse modeminizi yenilemeyi isteyin CAT6 modem isteyin gerekirse yine düzelmezse internet kablolarınıda değiştirmelerini isteyin zaten internetiniz de yavaşlama varsa düzeltmek zorundalar.
Kolay gelsin tekrar.
Ethernet kablomdan kaynaklanıyor olabilir mi fakat çok ilginç bir durum ne diyeceğimi bende bilmiyorum. Eğer bir çözüm bulunmazsa müşteri hizmetlerine başvuracağım beklememin sebebi belki sorun benden kaynaklanıyordur.

Ethernet kablomdan kaynaklanıyor olabilir mi fakat çok ilginç bir durum ne diyeceğimi bende bilmiyorum. Eğer bir çözüm bulunmazsa müşteri hizmetlerine başvuracağım beklememin sebebi belki sorun benden kaynaklanıyordur.

Hiç uğraşmaya veya beklemeye gerek yok arayın hatta düzelmediginden dolayı gergin olduğunuzu iletin dediğim gibi ilk başta merkezden internetinizin alt yapısını değiştirirler olmazsa modem ve kabloların da yenilenmesini istersiniz sizin en doğal hakkınız
Ayrıca 85 Mbps internet hızı en az 8 MB indirmeye çıkması lazım.

Gerekirse başka altyapıya baglansinlar

Bu dediğinize inanıyor musunuz gerçekten?

CAT6 modem isteyin gerekirse

CAT 6 Modem mi?

Kablolarınıda değiştirmelerini isteyin zaten internetiniz de yavaşlama varsa düzeltmek zorundalar.
Kolay gelsin tekrar.

Bina içi tesisata altyapı ekipleri müdahale etmiyor. Bu gibi hizmetleri, müşteriler kendileri bölgelerindeki esnaflarından hizmet alarak düzeltmesi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı