PC varken neden konsol?

Aklım almıyor neden PC toplama varken hatta 4K 120FPS+ alabilecekken bir insan PS5 Pro alır ki?
Xbox kullananlara hiçbir şey demiyorum. Tüm oyunları PC'de var zaten. 😂
Nintendo alacağıma da Steam Deck alırım, hem Emu'dan Nintendo oynarım hem de PC oyunları oynarım. :D
Taş gibi pcm vardı yanına bi de ikinci el series s çektim uyguna. Arkadaşlara falan götürüyom oynamaya. Gittiğim her yere taşıma rahatlığı var

GTA 6 PS'ye 1 sene öncesinden çıkınca anlarsın neden konsol olduğunu. 😉
İnsanlar bu konuda çok net konuşuyor ama GTA 6 online gibi bir para havuzunu es geçiyorlar. FiveM'i satın aldı bu adamlar, belli ki online tarafına epey yüklenmeyi düşünüyorlar. Ki yıllardır üzerinden para yedikleri GTA 5 online'ı düşünürsek çok normal. Bence 1 yıl değil, 2-3 ay gibi bir sürede oyunun PC versiyonu yayınlanacak. Bu son ertelemelerin şirket içi kaostan daha çok optimizasyon sorunlarını gidermek ve bugsuz, sorunsuz bir oyun çıkarmak olduğunu söyleyenler var. Kısacası PC versiyonu sanıldığının aksine 1 yıl değil daha erken bir sürede çıkması çok yüksek bir ihtimal.

İnsanlar bu konuda çok net konuşuyor ama GTA 6 Online gibi bir para havuzunu es geçiyorlar. FiveM'i satın aldı bu adamlar, belli ki Online tarafına epey yüklenmeyi düşünüyorlar. Ki yıllardır üzerinden para yedikleri GTA 5 Online'ı düşünürsek çok normal. Bence 1 yıl değil, 2-3 ay gibi bir sürede oyunun PC versiyonu yayınlanacak. Bu son ertelemelerin şirket içi kaostan daha çok optimizasyon sorunlarını gidermek ve bugsuz, sorunsuz bir oyun çıkarmak olduğunu söyleyenler var. Kısacası PC versiyonu sanıldığının aksine 1 yıl değil daha erken bir sürede çıkması çok yüksek bir ihtimal.

Bence 2-3 ay olmaz hocam adamların stratejisi belli çünkü.

Oyunculara oyunu 2 defa satın aldırmak istiyorlar 2-3 ay içinde bunun etkisini fazlaca göremeyebilirler.

Ama 1 yıl gibi bir sürede çok iyi yapabilirler bunu.

Sadece GTA 6 için bir konsol alınmaz bence. Sanki evrenin en iyi oyunu olacak gibi pazarlanıyor. Daha çıkmadan bu kadar hype olması saçma. HL3'ü daha çok beklerim doğrusu. Bunun en büyük nedeni, konsol optimizasyonu için oyunun yarısını kesmeyeceklerini bildiğim için.

Oldum olası konsollara ısınamadım. Hem kürek hem de Türkçe yama avantajı sebebiyle pc'nin yeri doldurulamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı