Kablonet 1000 Mbps'ye geçilir mi?

Oguzhantsc

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar Türk Telekom 1000MBPS 50 upload kullanıyorum 1000 TL ödüyorum. Kablonet kendi altyapısını kurmuş 1000Mbps 125 upload 759 liradan alabilirsiniz diyor Türk Telekom'dan pek memnun değilim CS oynuyorum pingim son zamanlarda yüksek çıkıyor ara ara donmalar oluyor Kablonet'e geçmem doğru olur mu acaba bir sorun yaşar mıyım yardımcı olur musunuz bu arada Superonline'nın 1000Mbps interneti de mevcut binamda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar Türk Telekom 1000MBPS 50 upload kullanıyorum 1000 TL ödüyorum. Kablonet kendi altyapısını kurmuş 1000Mbps 125 upload 759 liradan alabilirsiniz diyor Türk Telekom'dan pek memnun değilim CS oynuyorum pingim son zamanlarda yüksek çıkıyor ara ara donmalar oluyor Kablonet'e geçmem doğru olur mu acaba bir sorun yaşar mıyım yardımcı olur musunuz bu arada Superonline'nın 1000Mbps interneti de mevcut binamda?

CS2 oynuyorsanız Superonline'a hiç bulaşmayın adamı kanser eder. Kablonet'in çıkışları da genelde TT'dir. Aşağı yukarı aynı ping alırsınız. Fiyatı da TT'ye göre uygun bence denenebilir.

Aynısının TurkNet haline biz geçtik. TT altyapısı ile yaşadık yıllarca aynı yerde. Arka mahalleme KabloNet, bu mahalleye TurkNet geldi nedenini bilmem. Ama hemen hemen aynı hızları alıyoruz. Diğer arkadaşın söylediği gibi çıkış vs. çok bilmiyorum ancak iki tür üst işlevli fiber var diye biliyorum FTTB ve FTTH bunlar dairenize veya binanıza kadar gelir. Eğer altyapınız bu ile yapıldıysa ikisini de düşünmeden alabilirsiniz.

Eğer birden fazla cihaz bu interneti kullanıyorsa geçilir, tadından da yenmez. Eğer tek kişi oyun oynuyorsa ve evde bu cihazı kullanan başka kişi yoksa, bu bilgisayar sadece oyun amaçlı kullanılıyorsa gereksiz kalır. Yayıncılık gibi işlerle uğraşılmıyorsa bu hıza gerek yok. Sağlıklı oynamak için 50mbps fazlasıyla yeterli.

Sırf fiyatı için bile geçilir.

Arkadaşlar selamlar Türk Telekom 1000MBPS 50 upload kullanıyorum 1000 TL ödüyorum. Kablonet kendi altyapısını kurmuş 1000MBPS 125 upload 759 liradan alabilirsiniz diyor Türk Telekom'dan pek memnun değilim CS oynuyorum pingim son zamanlarda yüksek çıkıyor ara ara donmalar oluyor Kablonet'e geçmem doğru olur mu acaba bir sorun yaşar mıyım yardımcı olur musunuz bu arada Superonline'nın 1000MBPS interneti de mevcut binamda?

Kablonet 100 Mbps kullanıyorum şu ana kadar sorunlar yaşadım gerek internet gitmesi gerek yavaşlaması gibi. Fakat müşteri hizmetlerini aradığımda en fazla 5 dakikada çözüyorlar sorunumu. Ben gayet memnunum, 100Mbps dediler ve gerçekten de 102 civarı alıyorum. Ping sorunu da hiç yaşamadım daha. Kablonet kullanmaya başlayalı 8-9 yıl olmuştur.

Arkadaşlar selamlar Türk Telekom 1000MBPS 50 upload kullanıyorum 1000 TL ödüyorum. Kablonet kendi altyapısını kurmuş 1000MBPS 125 upload 759 liradan alabilirsiniz diyor Türk Telekom'dan pek memnun değilim CS oynuyorum pingim son zamanlarda yüksek çıkıyor ara ara donmalar oluyor Kablonet'e geçmem doğru olur mu acaba bir sorun yaşar mıyım yardımcı olur musunuz bu arada Superonline'nın 1000MBPS interneti de mevcut binamda?

100 MB var şu anda telefonda 5 cihaz bağlı olsa bile 98 falan alıyorum çok memnunuz müşteri hizmetlerinde çok yardımcı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı