Kablonet'in 100Güldüren paketini kullanıyorum ve Ethernet'le bağlıyken bir sıkıntı çekmıyorum ama kablosuz herhangi bir şeyden bağlandığımda internet hızım 20Mbps düşüyor. Nedenini bilen varsa yardım edebilir mi? Kullandığım modem: Netmaster CBW-383Z4 önerebileceğiniz Netmaster modemi de olabilir.
Kablonet'in 100Güldüren paketini kullanıyorum ve Ethernet'le bağlıyken bir sıkıntı çekmıyorum ama kablosuz herhangi bir şeyden bağlandığımda internet hızım 20Mbps düşüyor. Nedenini bilen varsa yardım edebilir mi? Kullandığım modem: Netmaster CBW-383Z4 önerebileceğiniz Netmaster modemi de olabilir.
Yüzgüldürmeme sebebi Wi-Fi kanal ayarı ya da modem olabilir, farklı bir modemle deneyin, laptopınız varsa ona kablo ile bağlayıp oradan Wi-Fi oluşturup deneyin (hotspot)
Burada yazan modemlerden UBEE marka modem var ve kesinlikle tavsiye ederim. Kablonet modemin kiralıktır. Çağrı merkezini ara ve modemi değiştirmek istediğini söyle. 0850 804 44 44 den ulaşabilirsin.
Burada yazan modemlerden ubee marka modem var ve kesinlikle tavsiye ederim. Kablonet modemin kiralıktır. Çağrı merkezini ara ve modemi değiştirmek istediğini söyle. 0850 804 44 44'den ulaşabilirsin.