Kablonet arayüz port açarken hata

MusaArda

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2018
Mesajlar
237
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Kablonet arayüzünde port açmaya çalışırken: Bir veya daha fazla giriş hatası: Tekrar dene hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

1626429799173.png
 
Uygulamadan önceki ekran görüntüsünü atar mısın?

Hocam ona gerek olduğunu sanmıyorum şu anda girmeye çalışırsam evdeki herkesi internetten atmam gerekecek çünkü şifre yenilememi istiyor ama normal Kablonet port açma arayüzü.
Hocam ISS'lerin kendisi sınırlıyor kendim çok uğraştığım için biliyorum konuyu. Cgn IP sistemine alıyorlar o sistem içinde kimse port açamıyor port açmak için size statik IP satmaya çalışıyorlar.

Hocam mesela duckdnsden statik IP yaparsak port açabilir miyiz tam anlamadım?
 
Hocam ISS lerin kendisi sınırlıyor kendim çok uğraştığım için biliyorum konuyu. CGN ip sistemine alıyorlar o sistem içinde kimse port açamıyor port açmak için size statik ip satmaya çalışıyorlar.
Birkaç aydır modemi aç kapat yapıyorum ama ipleak.net'ten ip adresime baktığımda hep aynı. Statik IP adresi üyeliğim yok. Neden böyle acaba? Port açma bölümünde Harici IP adresine 0.0.0.0 yazıyorum portu kontrol ediyorum ama açık değil.
 
Hocam modem arayüzündeki ip adresi 100. . İle başlıyorsa CGN sistemi oluyor. Ben şunu keşfetmiştim port açmadan ip adresime bakıyorum 78 ile başlıyor port açıp 3 4 kere modeme res attıktan sonra 81 oluyordu ip 81 olduğunda port açık gözüküyordu ama şu anda bu yöntem bile çalışmıyor TTNet suçu modem firmasına atıyor ancak kesinlikle sorumlusu ISS.
(Alıntı eklemeyi unutmuşum genel bir cevap olsun :) )
Gece herkes yatınca denerim hocam teşekkürler.
Hocam kablonet port açma konusunda yardımcı oluyor diye biliyorum yöntemler işe yaramazsa, kabloneti arayıp CGN den çıkmak istiyorum ve port açmak isteğinizi belirtiniz.
 
Hocam modem arayüzündeki IP adresi 100.. İle başlıyorsa cgn sistemi oluyor. Ben şunu keşfetmiştim port açmadan IP adresime bakıyorum 78 ile başlıyor port açıp 3 4 kere modeme res attıktan sonra 81 oluyordu IP 81 olduğunda port açık gözüküyordu ama şu anda bu yöntem bile çalışmıyor TTNET suçu modem firmasına atıyor ancak kesinlikle sorumlusu ISS.
(Alıntı eklemeyi unutmuşum genel bir cevap olsun :) )

Hocam Kablonet port açma konusunda yardımcı oluyor diye biliyorum yöntemler işe yaramazsa, Kablonet'i arayıp cgnden çıkmak istiyorum ve port açmak isteğinizi belirtiniz.

Hocam internet benim üzerime olmadığı için ve babama söylersem babam uğraşmayacağı için yapamıcaz gibi.
 

Geri
Yukarı