Kablonet DOCSIS modemi için DLS modem router olarak kullanılabilir mi?

mist or beast

Decapat
Daha fazla  
Normalde bu kadar basit bir evet/hayır sorusu için konu açmayı düşünmemiştim ama önceki konumun altındaki yorumlarda buna cevap alamadım. Kablonet'in kendi DOCSIS modemlerinin Wi-Fi'ının kötü çektiğini duydum. Şu an bizim evimizde aşağıdaki ADSL modemden var ve çekiş gücünden genel olarak memnunuz. Bunu router olarak bağlamayı düşünüyorum. Sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bu kadar basit bir evet/hayır sorusu için konu açmayı düşünmemiştim ama önceki konumun altındaki yorumlarda buna cevap alamadım. Kablonet'in kendi DOCSIS modemlerinin Wi-Fi'ının kötü çektiğini duydum. Şu an bizim evimizde aşağıdaki ADSL modemden var ve çekiş gücünden genel olarak memnunuz. Bunu router olarak bağlamayı düşünüyorum. Sorun yaşar mıyım?

YouTube'da böyle bir video var bu yardımcı olur diye düşünüyorum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WAN'dan lan a Ethernet kablosu çekerek bağlamayı deneyin hocam aldığınız hızı karşılıyorsa sorun olmaz.

Son düzenleme:
YouTube'da böyle bir video var bu yardımcı olur diye düşünüyorum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WAN'dan lan a Ethernet kablosu çekerek bağlamayı deneyin hocam aldığınız hızı karşılıyorsa sorun olmaz.

100/20 hız alıyor olacağım bunun açıklamasında 300 yazıyor zaten, mantıken çalışıyor olması lazım ama ADSL olduğu için emin olamamıştım, en kötü o videodaki routerdan bir tane alırım hallolur herhalde. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı