İSS'lerdeki Gizli Kota

Hocam Steam'den gelen güncellemelerden haberiniz yok herhalde. Sadece Aralık ayında PUBG ve GTA V'de 20 GB+ güncelleme geldi. Diğer oyunları söylemiyorum. NetFlix desen 1 tane film 5-6 GB. Onun dışında internet YouTube geziyorsun. Bunlarda kota. Bunları x5 yap illa ki doluyor.

10 TB iyiymiş bitmez kolay kolayda benim aklımda ki soru şu bunlar bizi etkiliyor mu? Aslında canımı sıkan şey dolduramayacak bile olsan orda bir kota olması. TTNET Müşteri Hizmetleri buna cevap vermiyor tam olarak.
Onun nedeni yüksek hızda internet alıp, çevredekilere satanlar oluyormuş. Bunu önlemek için.

Netflix'e ne gerek var 1TB için? Artık bir oyun 80-90 GB, bazı küçük oyunlarda 25-30, ben Nisan ayında sırf oyun indire indire 962 yaptım zaten arkadaşlar.

Kayıpsız 1080p Blu-ray filmlerin ortalama 50 GB boyutu oluyor. 4K HDR Blu-ray filmlerde ise 100 GB'ı geçebiliyor.

Aynen. Ama 10 TB yeterli gibi (35 Mbps için). Ama diğer hızlar için artırmaları lazım. Şu yeni yılla internet konusunda herşey karıştı. Sağlam bir bilgi yok hiçbir yerde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı