Kablonet ile Discord'a girilemiyor

kazım mübarek

Decapat
Daha fazla  
TurkNet'ten Kablonet'e geçtim. TurkNet ile kolayca DC girebiliyordum. Kablonet'e geçtiğimden beri hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. GoodbyeDPI, Zapret gibi DNS uygulamalarının bir kısmı zaten yüklü bu sürecin sonucu olarak. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım galiba. Kablonet ile DC'ye hiçbir şekilde giriş yapılamıyor. Çözümü olan varsa paylaşabilir dostlar.

Kablonet ile Discord'a girebiliyorum tek yaptığım GoodbyeDPI kurmaktı. Hepsini devre dışı bırakıp sildikten sonra TR sürümü DPI indirip kurar mısınız?

Vpn indirip yapın öyle girecektir.
TurkNet'ten Kablonet'e geçtim. TurkNet ile kolayca DC girebiliyordum. Kablonet'e geçtiğimden beri hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. GoodbyeDPI, Zapret gibi DNS uygulamalarının bir kısmı zaten yüklü bu sürecin sonucu olarak. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım galiba. Kablonet ile DC'ye hiçbir şekilde giriş yapılamıyor. Çözümü olan varsa paylaşabilir dostlar.

@kazım mübarek
Kablonet....., GoodbyeDPI - BATCH (Kurmadan) metodunu kullanıyorum.
Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve şu anda da girebiliyorum.
Zapret ve Goodbydpi vs ne varsa kaldırın.
(Yüklü GoodbyeDPI yi klasör içinde bulunan seviceremove.cmd dosyasını kullanarak kaldırın.)

PC yi yeniden başlatın.
Linkten indirin ama kurmayın. Linkte yazan Batch dosyası ile kullanma.. Kısmını okuyun ve yönergeleri takip edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı