Merhaba. Kablonet kullanıyorum. Sabahtan beri internet problemi yaşıyorum. Aşırı yavaş, modeme reset atmama rağmen düzelmedi. Kablonet'i aradım fakat her şey normal gözüküyor dediler. Arıza kaydı oluşturmadan önce size danışmak istedim.
İnternet var gözüküyor ama hiçbir siteye adamakıllı giremiyorum.
Aynı zamanda sürekli modem bağlantım kopuyor. Az önce IPhone'dan modeme tekrar bağlanmaya çalışırken şöyle bir hata aldım. İlk kez görüyorum. Bu nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Valla benim modem bağlantımda kopuyor sürekli, tekrar bağlanmaya çalışırken de fotodaki gibi bir hata alıyorum. Saçma sapan işler. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Kablolu test etme şansınız varsa kablolu test edin, Türksat'ın modemlerinin wifi'ları çok kötü. Kabloluda sorun yoksa arayıp modem değişikliği talep edin.
Kablolu test etme şansınız varsa kablolu test edin, Türksat'ın modemlerinin wifi'ları çok kötü. Kabloluda sorun yoksa arayıp modem değişikliği talep edin.
VPN ile deneme şansınız var mı bir de, son olaylardan sonra bazı sosyal medya ağlarına kısıtlama uygulanıyor galiba. Birçok platformda da sorun olduğuna dair konular açılmış forumda.