Kablonet internet uygun fiyatlı modem nasıldır?

berkalov

Decapat
Katılım
4 Şubat 2019
Mesajlar
24
Bende kablonet internet var uygun fiyata uydunet bi modem buldum. Ben bu modemi alsam bana bir sorun çıkarır mı veya performans düşer mi bilen bilgilendirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir modem aldım Sizce iyi mi? Bunlar yeterli mi sizce sorularınıza cevap bulmak için?
 
Modemi hayal falan mi etmemizi bekliyorsun. Kablonet kullanıcısıyım kablonet zaten müşterilerine modem veriyor, kablonet fiberin bağlantısı resimde gösterildiği gibi kafanıza göre modem alıp takamazsınız, aldığınız modem Docsis 3.0 desteklemek zorunda. Kampanyalarında da bunu belirtiyorlar. ( 16 Mbps ve üzeri hızlar Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile Kabloses hizmeti ise telefon hizmetini destekleyen modemler ile karşılanabilecektir. Docsis 3.0. standartlarına uygun ve/veya telefon hizmetini desteklemeyen modem kullanmayan müşterilerin tercih ettikleri hızda internet bağlantısı yapamamalarından ve/veya Kabloses hizmeti kullanamamalarından Türksat A.Ş. sorumlu değildir. Kampanya detaylarında bu yazmaktadır.
369147
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı