Kablonet istenilen hızı vermiyor

Telefon destekliyor.
Dns değiştirmeyin.

5GHZ'de sorunsuz alıyorum ben kablonette. Hattınıza bakmaları gerekiyordur belki de.

Telefon destekliyor.
Dns değiştirmeyin.

5GHZ'de sorunsuz alıyorum ben kablonette. Hattınıza bakmaları gerekiyordur belki de.Eki Görüntüle 564313
Kendi 5G ağım gözükmüyor ama bulunduğum yerde FiberHGW_****_5G diye başka birisinin wifisi gözüküyor. Sıkıntı modemdemi yoksa.
Telefon destekliyor.
Dns değiştirmeyin.

5GHZ'de sorunsuz alıyorum ben kablonette. Hattınıza bakmaları gerekiyordur belki de.Eki Görüntüle 564313
DNS değiştirirsem bir problem olur mu?

Aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı şikayette bulunmuş. Yardım için şu yazılmış, alıntıdır.

Aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı şikayette bulunmuş. Yardım için şu yazılmış, alıntıdır.
Wifi'yi belki 20 kere açıp kapattım ve en sonunda istediğim sonuca ulaştım. Nedenine baktığımda ise 5G kanal ayarını, modem arayüzü üzerinden "40" olarak seçmediğim için 5G Wifi, cihazımda gözükmüyormuş. Kanal hep 40 seçili kalması gerekiyor sanırım. Çünkü interneti yeni taktırdığım için sabah arayüzü karıştırırken 5G kanalını otomatik yapmıştım. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…