Kablonet istenilen hızı vermiyor

Telefon destekliyor.
Dns değiştirmeyin.

5GHZ'de sorunsuz alıyorum ben kablonette. Hattınıza bakmaları gerekiyordur belki de. Ekran Resmi 2020-05-16 10.50.01.png
 
Telefon destekliyor.
Dns değiştirmeyin.

5GHZ'de sorunsuz alıyorum ben kablonette. Hattınıza bakmaları gerekiyordur belki de.Eki Görüntüle 564313
Kendi 5G ağım gözükmüyor ama bulunduğum yerde FiberHGW_****_5G diye başka birisinin wifisi gözüküyor. Sıkıntı modemdemi yoksa.
Telefon destekliyor.
Dns değiştirmeyin.

5GHZ'de sorunsuz alıyorum ben kablonette. Hattınıza bakmaları gerekiyordur belki de.Eki Görüntüle 564313
DNS değiştirirsem bir problem olur mu?
 
Aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı şikayette bulunmuş. Yardım için şu yazılmış, alıntıdır.

Tarayıcınız üzerinden boş bir web sayfası açarak; 192.168.0.1 yazıp
Kullanıcı Adı; admin » Parola; password şeklinde giriş yapılır.
(Modeminiz CBW383ZN ise » Kullanıcı Adı; admin » Parola; admin Modeminiz
Motorola ise » Kullanıcı Adı; admin » Parola; motorola olacaktır.)

Gelen ekran üzerinden gelişmiş ayarlar butonuna basılarak; Kablosuz ardından Kablosuz AP tarama üzerinden boş veya az olan kanal numarası bulunmalıdır. Daha sonrasında; Kablosuz ardından Kontrol Kanalına gelerek seçtiğiniz boş veya az kanal numarası üzerinden 1’den 9’a kadar seçip, Uygula butonuna basılmalıdır.
 
Aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı şikayette bulunmuş. Yardım için şu yazılmış, alıntıdır.
Wifi'yi belki 20 kere açıp kapattım ve en sonunda istediğim sonuca ulaştım. Nedenine baktığımda ise 5G kanal ayarını, modem arayüzü üzerinden "40" olarak seçmediğim için 5G Wifi, cihazımda gözükmüyormuş. Kanal hep 40 seçili kalması gerekiyor sanırım. Çünkü interneti yeni taktırdığım için sabah arayüzü karıştırırken 5G kanalını otomatik yapmıştım. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi günler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı