Kablonet iyi mi?

Ahlunis

Hectopat
Daha fazla  
İnternet sağlayıcısı olarak 2 senedir TurkNet kullanıyorum. 3 ay falan ping sorunu yaşadım, müşteri hizmetlerini pek beğenmedim, Kablonet biraz daha makul fiyat olarak ona göre ama daha önce kullanana rastlamadım, tavsiye eder misiniz?

İnternet sağlayıcısı olarak 2 senedir TurkNet kullanıyorum. 3 ay falan ping sorunu yaşadım, müşteri hizmetlerini pek beğenmedim, Kablonet biraz daha makul fiyat olarak ona göre ama daha önce kullanana rastlamadım, tavsiye eder misiniz?

Sana verdikleri modemle- pardon copler vasat, kendi modemini de kullanamazsin altyapin varsa ve kablo ile kullanirsan iyi fakat Wi-Fi ile mesh sistem kurmadan kullanmak imkansiz.

Ben 100'e 10 internet kullanıyorum Kablonet'in bizim bölgeye özgü mü bilmiyorum ancak arızalar çok oluyor yok elektrik firması yok şu firması zart zurt bahanelerle kesinti oluyor. Müşteri temsilcisi olarak bir şey diyemem örneğin bazıları arıza var deyip geçiyor (hiçbir arıza olmamasına rağmen) bazıları ilgilenip servis yolluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı