Kablonet iyi midir?

Kablonet normalde en iyi servis sağlayıcıydı ama her yere fiber olmayan internet de taşımaya başladıktan sonra biraz bozuldu sanırım. Yine de müşteri hizmetleri efsanedir, asla dolandırmaya kandırmaya çalışmazlar, hızlı bağlanırsın hızlı çözerler. Hızda da modem kaynaklı olmayan sorun pek yaşanmaz.

Merhaba. Kablo net 75Mbps paket 2 yıl 200TL sabit fiyat ile iyi mi? Altyapım 70Mbps civarı. 200TL'ye önerdiğimiz sağlayıcı var mı? Şu an Türk Telekom 50Mbps kullanıyorum, 179TL. Yer; İstanbul Çengelköy/Kuleli.
Hocam normalde güzel bir internet biz 2-3 senedir kullanıyoruz, ama belirli saatten sonra yavaşlıyor internet. Akşamları oyunlarda baya ping giriyor 800-900 civarı belki benimki 25/2 olduğu içindir bilmiyorum ama onun dışında normal kullanımda sorunsuz hızlı bir internet.

Eskiden daha ayrı bir havası vardı. Kardeşim de kullanıyordu. Daha sonra belirli saatlerde kısıtlama falan getirdiler. Albenisi azaldı. Bunlardaki mantık ise bina girişine kadar fiber gelip daha sonra ise anten kablosuyla geliyor.

Merhaba. Kablo net 75Mbps paket 2 yıl 200TL sabit fiyat ile iyi mi? Altyapım 70Mbps civarı. 200TL'ye önerdiğimiz sağlayıcı var mı? Şu an Türk Telekom 50Mbps kullanıyorum, 179TL. Yer; İstanbul Çengelköy/Kuleli.
Memnunum. 2 yıl 100 mbps download 5mbps upload kullandım. 19:00-00:00 arası 25 mbps'ye düşüyordu. Sorun yaşamadım. Taahhüt doldu. Martta 100 mbps download 20 mbps upload paketine geçtim. 194 Lira. Öneririm sorunsuz.

Sabit fiyat 2 sene boyunca 200 TL ise kullanılır. Ayrıca altyapın 70 destekliyorsa 50'ye sabitle tam verim alamazsın internetten.

Modem ara yüzünden mi yapacağım sabitlemeyi? Modemi Türk Telekom'dan almıştım, TP-Link AC1200 modeli daha yeni bir modem iyi mıdır? Onun harici kablo netin ping ı nasıl olur? Şu an Türk Telekom ile 9ms alıyorum ama bazen çok çıkıyor.

Modem ara yüzünden mi yapacağım sabitlemeyi? Modemi Türk Telekom'dan almıştım, TP-Link AC1200 modeli daha yeni bir modem iyi mıdır? Onun harici kablo netin ping ı nasıl olur? Şu an Türk Telekom ile 9ms alıyorum ama bazen çok çıkıyor.

Ben Ethernet'siz bağlantı ile 60 ping görüyorum CS'de ve sabit. 55 olduğu da oluyor. Valorant'ta şehir uzak diye 20 25 görüyorum sabit bir şekilde. Hiçbir oyunda ping sorunu yaşamadım, interneti 4 kişi aktif kullanıyoruz, video, canlı yayın, indirme vb. gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı