Kablonet iyi midir?

Ben Ethernet'siz bağlantı ile 60 ping görüyorum CS'de ve sabit. 55 olduğu da oluyor. Valorant'ta şehir uzak diye 20 25 görüyorum sabit bir şekilde. Hiçbir oyunda ping sorunu yaşamadım, interneti 4 kişi aktif kullanıyoruz, video, canlı yayın, indirme vb. gibi.

Gayet iyiymiş. Şu an kullandığım Türk Telekom da aynı değerleri veriyor, Valorant'ta İstanbul'da olduğum için sanırım 9ms veriyor.

Hangi saatler arası nasıl bir kısıtlama geliyor?
Bu kısıtlama olayı seçtiğiniz pakete bağlı. Paket seçerken açıklamasını iyi okuyun. Eğer kısıtlı paketi seçerseniz mesela örnek vermem gerekirse gün içinde 100Mbps alıyorsanız 19:00 ile 00:00 arası download hızınız 25'e düşüyor. Bu paketi seçmemeye özen gösterin.

Kablosuz da kullanırım diyorsanız kesinlikle ve kesinlikle Router veya AP lazım.

Kablosuz kullanmak zorundayım. Şu an modemimim TP-Link AC1200 ve bilgisayarın yanında yine bir TP-Link router var (kablosuz).

Bu kısıtlama olayı seçtiğiniz pakete bağlı. Paket seçerken açıklamasını iyi okuyun. Eğer kısıtlı paketi seçerseniz mesela örnek vermem gerekirse gün içinde 100Mbps alıyorsanız 19:00 ile 00:00 arası download hızınız 25'e düşüyor. Bu paketi seçmemeye özen gösterin.

Anladım teşekkür ederim.

Hocam ben kablolu kullanıyorum, ping değerleri çok nadir 700 800 oluyor (CSGO'dan bahsediyorum.) ama 15 20 dk içinde düzeliyor.

Sabit fiyat 2 sene boyunca 200 TL ise kullanılır. Ayrıca altyapın 70 destekliyorsa 50'ye sabitle tam verim alamazsın internetten.
Kablonet içn geçerli değil o, VDSL'de oluyor. Hız ne ise onu alır.

Merhaba. Kablo net 75Mbps paket 2 yıl 200TL sabit fiyat ile iyi mi? Altyapım 70Mbps civarı. 200TL'ye önerdiğimiz sağlayıcı var mı? Şu an Türk Telekom 50Mbps kullanıyorum, 179TL. Yer; İstanbul Çengelköy/Kuleli.
Kablonette fiber yoksa altyapı 100 zaten, paket ne ise onu alırsın. Telekomdaki gibi altyapın 70'i destekliyor ben 50 kullanıyorum demişsin. Kablonette öyle bir durum yok. Altyapıdaki verilen hızın bir altını seçmene gerek yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı