Kablonet iyi midir?

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 4.138
Zaten dinamik ip modem açılıp kapanınca değişir. Sabit değişmez. Arayüze girip ip adresinize bakın sonra kapatıp açın tekrar bakın bir değişiklik varmı.

Yok değişmiyor. 1 aydır aynı ip zaten.

Bakın şikayetvar da bir konu benim durumda aynı aramam gerekiyor değişmesi için.

Bakın şikayetvar da bir konu benim durumda aynı aramam gerekiyor değişmesi için.

"Sistemlerimizde IP değişim işlemleri aboneler tarafından gerçekleştirilememektedir. Dinamik IP 'ler, Türksat Kablo altyapısına bağlı olarak sistem üzerinden otomatik olarak ve müşteri hizmetleri tarafından değiştirilebilmektedir."

Bende bu sorun yok sizde varsa modem bridge moda alıp bağlayıp ordan ip değişebilirsiniz.

"Sistemlerimizde IP değişim işlemleri aboneler tarafından gerçekleştirilememektedir. Dinamik IP 'ler, Türksat Kablo altyapısına bağlı olarak sistem üzerinden otomatik olarak ve müşteri hizmetleri tarafından değiştirilebilmektedir."
Bu arada neden sabit ip istemiyorsunuz? Servis sağlayıcıları bile parayla satıyor. Yani ne gibi olumsuz yanları varda istemiyorsunuz?

TürkTelekomun santralinin 10-15 metre yakınında benim oturduğum apartman ve altyapım türk telekom, kablonete geçebilir miyim bu durumda ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı