Kablonet Mobilde Hızlı PC'de Yavaş İnternet Sorunu

sametcicekkk

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
157
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 2-3 aydır garip bir sorunla uğraşıyorum, çözümünü hala keşfedebilmiş değilim. Normalde internet hızım 24 Mbps evde ki mobil bir cihazla bu testi yaptığımda benzer değerler alıyorum 22-23 Mbps gibi. Fakat Windows 10 yüklü PC'de bu hızın yarısı 12 Mbps alabiliyorum ve 13-14 gördüğüm hiç olmuyor. Bilgisayarın bütün donanımları sürücüleri, Windows güncellemeleri güncel seviyede bu konuya dikkat ediyorum dolayısıyla sorunun güncel olmayan yazılımla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Laptop donanımı: Killer E2200 Ethernet
Killer 1525AC Wifi modülü

İşin garipleşen durumu aynı hıza sahip aynı sağlayıcıya sahip aynı modem aynı koşullara sahip ofiste ki internette test ettiğim zaman PC ile yine 22-23 Mbps değelerini alabiliyorum. Kablonet müşteri hizmetlerini aradım, bakın dedim aynı tarifeye ofiste de kullanıyorum orada vaad edilen hızı alabilirken evimde 12 Mbps üzerine çıkamıyorum. Değerleriniz normal gözüküyor ama eve bir teknik servis yollayalım deyip teknik servisi yolladılar. Onlar da gelip telefondan olması gereken hızı alıyorsunuz PC'nizde sorun var yapamayacağımız bir şey yok diye geri gittiler. Anlayacağınız yüksek olasılıkla Kablonet kaynaklı sorunuma çözüm bulabilmiş değilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı