Kablonet modem için önerisi

bangx3

Decapat
Yer
İstanbul - Kadiköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar (*Sistem imzamda yazıyor...)

Schneider APC PM5-GR 5'li Akım Korumalı Priz
TP-LİNK Archer T2U AC600 Wireless USB

Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad
Logitech G305 LıghtSpeed Wireless Gaming Mouse
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklık
Steelseries QcK Heavy XXL Gaming Mouse Pad
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye
Arkadaşlar evde aynı anda tüm cihazlar 3 telefon, 1 tablet, 1 bilgisayar internetten kopuyor. Artık can sıkmaya başladı. Aslında internet var da gözüküyor, modemin bozulduğunu düşünüyorum. Şu anki modem 10 yıllık.

Faturaya ek 60TL cihazlar var, sadece buradan olmak üzere acil önerinizi bekliyorum hemen arayıp değiştireceğim.

Özellikle ZyXEL ve TP-Link modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bugüne kadar hep Netmaster kullandık.

Arkadaşlar evde aynı anda tüm cihazlar 3 telefon, 1 tablet, 1 bilgisayar internetten kopuyor. Artık can sıkmaya başladı. Aslında internet var da gözüküyor, modemin bozulduğunu düşünüyorum. Şu anki modem 10 yıllık.

Faturaya ek 60TL cihazlar var, sadece buradan olmak üzere acil önerinizi bekliyorum hemen arayıp değiştireceğim.

Özellikle ZyXEL ve TP-Link modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bugüne kadar hep Netmaster kullandık.

Coax kablo ile kullanılan internette yalnızca Kablonet'in verdiği modemi kullanabilirsin ama modemin yanına router alıp router üzerinden interneti kullanabilirsin router olarak Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup kablo ile modeme bağlayıp o şekilde kullanmanı öneririm.

Yüksek ihtimal aynı modemi kullanıyorduk dostum ben de bu hafta değiştim, H&D NE1611C Modem bu modem ile 1 haftadır kullanıyorum gayet düzgün düşünmeden değiştir ayrı bi baş ağrısıydı benim için de.

Kopma sorunu mevcuttur. Modem anlık değerleri CMTS CCER (%) CM CCER (%)0.844 2.381

Çözüldü:abonenin modemi garanti kapsamı dışındadır müdahale edilemiyor yeni başvuru yapması gerekmektedir

Müşteri hizmetleri böyle yazmış açıklamaya...

Kopma sorunu mevcuttur. Modem anlık değerleri cmts ccer (%) CM ccer (%)0.844 2.381

Çözüldü: Abonenin modemi garanti kapsamı dışındadır müdahale edilemiyor yeni başvuru yapması gerekmektedir.

Müşteri hizmetleri böyle yazmış açıklamaya...

Modeme kablo ile PC'ye bağladığında bu sorunları yaşamıyorsan yanına attığım routerı al ve üstte yazdığım şekilde kullan yeni cihaz almana gerek kalmaz ve Wi-Fi 6 festekli olduğu için çok daha iyi kablosuz deneyimi elde edersin.

Son düzenleme:
O kadar para routere veremem faturaya ek 40tl yeni modem
sipariş verdim yarın gelicek ama onlar kendi karar veriyomuş H&D NE1611C mi takarlar infinity mi bilmem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı