Kablonet modem internet sağlamıyor

wezoxy

Femtopat
Katılım
24 Ağustos 2025
Mesajlar
20
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. Ev interneti olarak Kablonet kullanıyorum. Yaklaşık 2 senedir kendilerinin müşterisiyim. 2 sene önce birinden hediye olarak Asus DSL-N16 modemini aldım. Kısa süre sonra kendim de kurmak için YouTube'dan videolar vesaire izleyerek yapmaya çalıştım. Lakin yapamamıştım ve Kablonet Teknik Destek ekibinin yaklaşık 3 haftada evime teşrif etmeleri ile sorunum gelen servis elemanının müdahalesi neticesinde son bulmuştu.

Fakat şimdi dün akşamdan beri modem tıpkı o zamanlardaki haline gelmiş durumda. Yani "resetleme" işlemi sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum. Ama kurulumu yaptıktan sonra cihazımda bildirim olarak ya "İnternet kullanılamıyor" diyor ya "Ağda oturum açma gerekli" diyor ya da "İnternet olmadan bağlı" diyor. Ama hepsinin ortak noktası cihaz açık olsa dahi internete erişimin olmaması.

Dün müşteri hizmetlerini aramıştım ve bana kısa süre içerisinde eve ekip yönlendireceklerini söylediler. Fakat yine "Gelmeleri 3 haftayı bulur mu acaba?" diye düşündüm ve buraya yazma ihtiyacı hissettim. Bunu evde kendi kendime çözmemin bir yolu var mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı