Kablonet nasıldır?

Hocam ben onun için sormadım zaten bana bütün ISS'lerde yüzde 25 indirim var. Ben o 20 yazan şey onu sormak için dedim. Bu arada altyapınız nedir?

Hocam ben onun için sormadım zaten bana bütün ISS'lerde yüzde 25 indirim var. Ben o 20 yazan şey onu sormak için dedim. Bu arada altyapınız nedir?
Upload hızı 20 yazan. Benim size yolladığım listede açıkca indirme hızı ve yükleme hızı diye yazıyor zaten. Neresini anlamadınız tam olarak ? Ben Docsis 3.0 modem kullanıyorum. 100 Mpbs'e kadar verebiliyolar bana. GPON hizmeti bende alamıyorum şuan. İlerde ne olur bilemem.

Altyapı sorgulamasını bu adresten yaptıktan sonra sonuç ekranında Gpon, Docsis veya DSL hangisini istersen görebiliyorsun. Ayrıca hızlarını da görebilirsin. Türksat Kablonet Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet Web Sitesi

kablonet interneti uydu vasıtasıyla almıyor mu zaten fiber altyapı ne alaka ?
Kendi kablo altyapısı mevcut. Binanızdaki kutu içerisine kadar fiber kablo ile geliyor. Evinize anten kablosu ile çekiliyor. Böylelikle düşünk pingli ve yüksek hız almış oluyorsunuz. Tabii etrafınızda çok kullanıcı var ise bu hızlar değişiklik gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…