Kablonet nasıldır?

xrking

Kilopat
Merhaba. Yarın TurkNet sürem bitiyor açıkçası pek memnun kalmadım, oyunlarda paket kaybı ping oluyor. Dün oyunun ortasında oyundan düştüm oyunu kaybettik. O kadar emek boşa gitti.
Kablonet kullanan var mı? Nasıldır veya farklı önerisi olan? 3 ay önce altyapı geldi buraya, fiber kullanıyorum 100 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonette 100Mbps alırsın ama kesintisiz ve stabil olacağından emin olabilirsin. DOCSIS altyapısı bu konuda çok iyi. Paket kaybı sorunu yaşamazsın ama pingin 10ms filan daha yüksek bu da altyapıdan kaynaklı bir durum. Ayrıca şöyle bir durum da var hâlen devam ediyor mu bilmiyorum ama saat 19:00-24:00 arası hız azalıyor. Paket seçerken buna dikkat etmelisin. Ayrıca paket seçerken hangi altyapının kullanılacağına da dikkat et.

@xXenom hocam turk telekom alt yapısı varmış burda kendi alt yapılarrı yok. ve upload hızlarını da çok düşük veriyolar neden bilmiyorum. sanırım geçmicem farklı alternatif ne var

Kendi deneyimimi açıklayacağım tamamen kendi deneyimim hayatımda gördüğüm en kötü internet sağlayıcısı olabilir fiberim olmasına rağmen LoL'de 100 Ms'den aşağı görmedim aradığım zaman ise rezalet ötesi bir ekipleri mevcut hiçbir sorunumu çözmediler zamanında arkadaşım da kullanıyordu lakin fiber değildi Discord'dan aniden düşüyordu vs. Türk Telekom'a geçme kararı aldım gayet memnunum oynadığım oyunlarda vs. 1 2 ping civarı alıyorum tabii ki de Türkiye sunucuları varsa.

Kablonet fena değildir de yerinden yerine göre değişkenlik gösteriyor sanırım. Kablonet kullanan tanıdıklarımın hepsi memnun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı