Kablonet önerir misiniz?

Binada Kablonet fiber altyapısı varmış, 100 güldüren kampanya paketine geçmeyi düşünüyorum. Bu 19.00-00.00 arası 25 Mbps olayından da haberim var, kullanan var mı acaba?

Üye oldum, geldiler kurdular. Gayet memunum şu anlık, modem en azından benim için şu anlık sorun çıkartmadı, yorum yapan ve fikir veren herkese teşekkürler.

Binada Kablonet fiber altyapısı varmış, 100 Güldüren Kampanya paketine geçmeyi düşünüyorum. Bu 19.00-00.00 arası 25 Mbps olayından da haberim var, kullanan var mı acaba?

Ben de yaklaşık 6-7 senedir Kablonet kullanıcısıyım ve şu anda aynı paketi kullanıyorum. Pandemi süreci başladığından beri internet hızımda gözle görülür seviyede bir yavaşlama var. Müşteri hizmetlerine de bağlanabilmem biraz zaman alabiliyor. Gün içerisinde ara ara kesilmeler yaşayabiliyorum, bunun dışında değinebileceğim bir sorunu yok. Genel olarak tavsiye ederim.

Üye oldum, geldiler kurdular. Gayet memunum şu anlık, modem en azından benim için şu anlık sorun çıkartmadı, yorum yapan ve fikir veren herkese teşekkürler.
Bilgisayarınızda cmd komut istemine şu komutları uygular mısınız?

tracert vie.valve.net

tracert tr.leagueoflegends.com

tracert 1.1.1.1

Sonuçları bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Bir de hocam rica etsem düzeneğin fotoğrafını atar mısınız?

Bilgisayarınızda CMD komut istemine şu komutları uygular mısınız?

Tracert vie.valve.net.

Tracert tr.leagueoflegends.com.

Tracert 1.1.1.1.

Sonuçları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Bir de hocam rica etsem düzeneğin fotoğrafını atar mısınız?

Ethernet kablosu sipariş ettim, o gelince güncellerim değerleri.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 55
Ethernet kablosu sipariş ettim, o gelince güncellerim değerleri.
Hocam pingler güzel değil bana sorarsanız. TR sunucusu olan Lol sunucusuna 27ms nedir?

Hocam bir de Speedtest üzerinden bir Frankfurt sunucusuna test yapar mısınız?
Vodafone DE Frankfurt olabilir mesela.
Tahminen 65ms gibi bir değer çıkacak ama yine de merak ediyorum. Size zahmet hocam.

Hocam pingler güzel değil bana sorarsanız. TR sunucusu olan LoL sunucusuna 27MS nedir?

Hocam bir de Speedtest üzerinden bir Frankfurt sunucusuna test yapar mısınız?
Vodafone'de Frankfurt olabilir mesela.
Tahminen 65MS gibi bir değer çıkacak ama yine de merak ediyorum. Size zahmet hocam.

60 veriyor ama dediğim gibi, Ethernet kablosu bağlı değil ve uzaktayım Wi-Fi'a.

60 veriyor ama dediğim gibi, Ethernet kablosu bağlı değil ve uzaktayım Wi-Fi'a.
Aşırı farketmez. Jitter olur uzaklığa bağlı olarak. Kablosuz pinginizde 4ms civarı. Tracert'de gördüm.

Aşırı iyi değil gibi hocam. Kablonet'i bu yüzden pek sevmem. Pingler yüksektir genellikle. Ama aslında çoğu Kablonet kullanıcısına göre yine iyi. Diğer kullanıcılar daha fazla ping ile karşılaşıyor. Hayırlı olsun hocam. Ben her zaman gerçek fiber kablosundan yanayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı