Kablonet pişman eder mi?

Kablonet pişman etmez fakat kendinize modem almanız gerekli onların ki çok kalitesiz.

Hocam modemsiz abonelik başlattım modem öneriniz var mı, ev küçük F/P yeterli bit şey, Tenda V12 ve Archer VR 300 gördüm alınır mı?
Video da olan A4 modemi alıp kablo ile verdikleri modeme bağlarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum ben eğer Infinity 401 bağlarlar ise.

Aynen öyle tek kötü tarafı modem eski tip hala.

Hocam modemsiz abonelik başlattım modem öneriniz var mı, ev küçük F/P yeterli bit şey, Tenda V12 ve Archer VR 300 gördüm alınır mı?

Hocam ben modemden pek anlamam ama TP-LINK 300Mbps Wireless N VDSL/ADSL Modem Router Fiyat & Özellik | MediaMarkt yaklaşık 4 yıldır bu modemi kullanıyorum kablosuz performansı fena değil TV de neredeyse tam hızı alabiliyorum 2 oda öteden tabii ki de araştırmanız daha iyi yine de Ethernet ile PC'ye bağlayacaksanız çok da önemi yok aldığınız modemin kullandığınız hızı desteklediğinden emin olun kablosuz kullanacaksanız modemden çok uzak kalmayacaksanız 5GHz iyi performans verir uzak mesafe kullanacaksanız 2.4 GHz bir modem almanız yeterli olur.

Hocam o konuda inanın bir fikrim yok ben koaksiyel kablo üzerinden kullanıyorum henüz o şekilde abonelik olduğunu bile yeni duydum sizden şu anda kendi modemlerini kullanmaya zorunlu bırakıyorlardı hiçbir fikrim yok modem anlamında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı