Çözüldü Kablonet servis sağlayıcıda modem arayüzüne girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Rusya
Modem arayüzüne daha önce hiç girmedim. Modemin altında 192.168.0.1 yazıyor, oraya sorunsuz giriyorum ama şifre kısmına ne yazarsam yazayım girmiyor. Modemin altındaki şifreyi yazıyorum yok, admin admin denedim yok, modemi sıfırladım gene yok. Kablonet kullanıyorum, ne yapabilirim?

Çözüm
admin admin olmalı şifre hocam değişmediyseniz. Modemi resetlemeyi deneyebilirsiniz:
Daha önce hiç girmedik arayüze. Resetledim ama yine yok. Kalsın artık, merakımdan girmeye çalışıyordum zaten.

Kullanıcı adını boş bırakıp şifre kısmına admin yazınca girdi. Yanlışlıkla yaptım onu da 😀
Modemi servis sağlayıcısı kurdu ise şifreyi onlar koymuştur hocam. Bizde geldi kurdular ama ardından direkt kendi modemime geçtim bundan dolayı.

Modemin modeli verirseniz bakalım belki internette vardır.

1746256413819.png

Hocam servis sağlayıcınız mı kurmuştu modemi?

admin admin olmalı şifre hocam değişmediyseniz. Modemi resetlemeyi deneyebilirsiniz:
Daha önce hiç girmedik arayüze. Resetledim ama yine yok. Kalsın artık, merakımdan girmeye çalışıyordum zaten.

Kullanıcı adını boş bırakıp şifre kısmına admin yazınca girdi. Yanlışlıkla yaptım onu da 😀

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı