Kablonet sorunları

jackarmis

Kilopat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
1.520
Arkadaşlar nereden baksanız 3-4 aydır internet paket kaybım var. Hızım düşmemesine, internetim gitmemesine rağmen online oyunları 1 saniye laglı oynuyorum. Sinirden delireceğim. Twitter, twitch vb. sitelerde resimler, video resimleri hep geç yükleniyor. Bir tek Youtube da sorun yok. Neden delirmek üzere olduğumu anlatayım. Hele akşamları tamamen felç internet.

1- Müşteri hizmetlerini arıyorum, 2.4 Ghz Wifi güçlendirmesi yapıyorum diyor. Ethernet kablosuyla bağlanıyorum, onunla bir alakası yok diyorum. Sonra müşteri hizmetlerindeki kız bir anda susuyor bilgi sahibi olmadığı için ben de vicdan yapıp uzatmıyorum onunda bir suçu yok çünkü.

2- Eve gelen teknik ekibin hiçbir konuda bilgisi yok, sadece gelip sinyalleri kontrol ediyoruz, sorun görünmüyorsa sorun yoktur deyip geçiyorlar. Ben zaten sinyallerde sorun var demiyorum. Onlara da kızamıyorum çünkü biz bir tek sinyalleri kontrol etmeyi biliyoruz diyorlar.

3- Kablonet'e mail atın oradakiler sorunuzu çözer diyorlar. Mail atıyorum 1 ay sonra cevap verip test istiyorlar, testi yapıp atıyorum tekrar 1 ay sonra cevap verip eve ekip yolladık diyorlar. Gelen ekip zaten bana biz bir tek sinyallere bakmayı biliyoruz diyen ekip :D Ulan beni 2 ay bunun için mi beklettiniz? Testleri zaten sayısız kez eve gelen ekibi tekrar yollamak için mi istediniz? Adamlar içeri bile girmedi zaten. Daha önceden konuştuğumuz için :D Kapıdan konuştuk.

Kablonet'e geçtiğim güne lanet olsun. En son çare pazartesi günü il müdürlüğüne gidip sorunumu yüz yüze anlatacağım. Belki çare bulurlar. Yoksa iptal ettireceğim. Eğer online oyunlar oynuyorsanız bu firmadan uzak durun. Bu firmaya o kadar kinlendim ki her türlü platformdan şikayet yazmak istiyorum. Dünyanın en üşengeç insanı ben Şikayetvar'a kayıt olup oradan bile yazacağım.

Meraklısı varsa diye şimdiden söylüyorum. Modem değişti, ethernet kablosu değişti fakat sorun hiçbir şekilde çözülmedi. Hatta acaba bilgisayarımda mı sorun var diye eve başka bilgisayar getirdim ve pingplotter testini o bilgisayardan yaptım ve yine paket kaybı vardı. Sorun %100 internette yani.

İsteyen olursa pingplotter sonuçlarını da atabilirim.
 

Geri
Yukarı