Kablonet tamam mı devam mı?

Makaleler
21
Biliyorum bu soruyu en çok kendime sormam lazım ama çok kararsız kaldım. Ağustos ayında 2 senelik taahhüt bitecek, uzun süredir 24 Mbps hızına hapsoldum 3 GB'cık bir şey indiriyorum 20 dakika bekliyorum 50 GB desen bütün günümü beklemekle geçirmek istemiyorum. Hızın artık mutlaka yükselmesi gerekiyor en az 50 veya 100 arıyorum ama bütçe 75 lirayı geçmesin istiyorum. Şu an 60 lira veriyorum 24 sınırsıza. Kablonet'te aslında sıkıntılar yaşamıyorum dün paket kaybı konusu açmıştım ama oyunlarda bir sıkıntı hissedemedim o yüzden varsa başka ISS tavsiyesi alayım ya da güzel bir kampanya atarsanız sevinirim.

Lokasyon: Ankara

İstediğin fiyatı aşar biraz belki ama kablonet 100mbps kullanıyorum çok memnunum.
1587908401709.png

Kablonet kullanıyorum gerçekten dertsiz bir hizmetleri var hiç problem olmuyor fakat hızları 25 mbps olarak yavaş geliyor artık keşke 50 olsa dedirttiriyor sadece o kadar başka iss ile risk almaktansa ben paket yükseltirdim kampanya fiyatlarını bilmiyorum fakat benim açımdan kablonette kalmak mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı