Kablonet upload hızını arttırdı

enoymuss

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar dün akşam itibari ile Kablonet'te standart olan 100Mbps indirme ve 5 Mbps upload olan paket 15 Mbps upload olarak değiştirilmiş. 100'e 20 paketten fiyatlar dolayısıyla 100'e 5'e düşürmüştüm rica etsem 100Mbps download 20 upload olan paketi kullananlar hızlarını kontrol edebilir mi? Onlarınki de 30Mbps olmuş mu diye merak ettim de, bende durumlar şöyle:

1719951499032.png

1719951576631.png

Evet arkadaşlar dün akşam itibari ile Kablonet'te standart olan 100Mbps indirme ve 5 Mbps upload olan paket 15 Mbps upload olarak değiştirilmiş. 100'e 20 paketten fiyatlar dolayısıyla 100'e 5'e düşürmüştüm rica etsem 100Mbps download 20 upload olan paketi kullananlar hızlarını kontrol edebilir mi? Onlarınki de 30Mbps olmuş mu diye merak ettim de, bende durumlar şöyle:

Eki Görüntüle 2239959

Eki Görüntüle 2239964
Ben Özel devre 100 e 20 kullanıyorum benim normal aynı duruyor.

Evet şimdi baktım GPON da uploadlar arttırılmış ama yine en fazla 20'ye çıkabiliyorsun sanırım 100'lük pakette onu da biraz daha arttırsalar iyi olur.

Evet hocam ama buna da şükür 5 upload gerçekten yetersizdi WhatsApp da birisine video yüklerken bile çok fazla bekliyorduk.

Sen hangi bölgede kullanıyorsun GPON'u pinglerin nasıl oyunlarda falan bende geçeceğim taahhüdüm bitsin. Memnun musun kaç ay oldu kullanalı.

Manisa da kullanıyorum daha önceden DOCSIS altyapısıyla da gözlemlemiştim 10 11 ms daha düşük ping alıyor Valorant oynuyorum 8 9 ms pingim oluyor İstanbul sunucusunda 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum çok nadiren internetim kesilmiştir oda gece 3 gibi falan bakım büyük ihtimalle, Manisa'ya yakın bir yerlerde oturuyorsanız isterseniz istediğiniz oyuna ping testi atabilirim benzer olur yakınsanız

Kendi yaptığım kablonet inceleme: Kablonet inceleme (FTTH)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı