KabloNet - UyduNet Nasıldır?

Makaleler
8
Daha fazla  
Diye soracak olanlara şöyle cevap vereyim. Paranın hakkını en iyi şekilde alabileceğin internet sağlayıcısıdır. Devletin sayılı güvenilir kurumlarından biridir. 5-6 yıldır KabloNet kullanıyorum. Paket fiyatları ne kadar Netpeed gibi firmalardan pahalı olsa da en güvenilirdir.
3-4 ay önce cumartesi akşamı internet arızalanmıştı. Müşteri hizmetlerini aradım, ''altyapı çalışması mı var?'' diye sordum. ''Herhangi bir arıza görünmüyor. İsterseniz arıza kaydı bırakın, ilgileniriz'' demişlerdi.
Pazar sabahı kahvaltı yaparken teknik servis gelmişti. İnanılmaz ilgileniyorlar.
Tabi fiyatı da ona göre :)

Hız testleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende kablonet kullanıyorum. Altyapı bina ve mahalle olarak var. 16 mb hız alıyorum benim için yeterli. Herhangi bir sıkıntısı olmuyor 2 senedir kullanıyorum ve müşteri hizmetlerini 2 kere aradım. Birisi binanın elektiriğinin kesildiğini görmeden arıza olup olmadığını sormak için aramıştım ikincisi ise kablo tv aboneliği için aramıştım daha bir arıza çıkmadı benden yana.

Evet bende kablonet kullanıyorum. Altyapı bina ve mahalle olarak var. 16 mb hız alıyorum benim için yeterli. Herhangi bir sıkıntısı olmuyor 2 senedir kullanıyorum ve müşteri hizmetlerini 2 kere aradım. Birisi binanın elektiriğinin kesildiğini görmeden arıza olup olmadığını sormak için aramıştım ikincisi ise kablo tv aboneliği için aramıştım daha bir arıza çıkmadı benden yana.
Anladım hocam. Bakalım ben de araştırıyorum ekonomik paketlerini. 2-3 aya yeni bir binaya taşınacağız olmazsa orada başlatacağım aboneliği.

Kablonet altyapısı varsa başka hiçbir firma düşünülmemeli. En stabil interneti alabileceğiniz sağlayıcıdır. Fiyat diğerlerine göre yüksek olsa da kesinlikle değer. Fakat bazı dezavantajları da yok değil. Diğer firmalara göre daha yüksek ping alırsınız ve kablo altyapısında max kapasite kullanıcılar arasında paylaşıldığı için çevrenizde çok kullanan varsa yoğun saatlerde hızınız düşer. Dsl ve fiberde bu durum yaşanmaz. Yine de ne olursa olsun mümkünse her zaman diğerlerine tercih edilmeli.

Kablonet altyapısı varsa başka hiçbir firma düşünülmemeli. En stabil interneti alabileceğiniz sağlayıcıdır. Fiyat diğerlerine göre yüksek olsa da kesinlikle değer. Fakat bazı dezavantajları da yok değil. Diğer firmalara göre daha yüksek ping alırsınız ve kablo altyapısında max kapasite kullanıcılar arasında paylaşıldığı için çevrenizde çok kullanan varsa yoğun saatlerde hızınız düşer. Dsl ve fiberde bu durum yaşanmaz. Yine de ne olursa olsun mümkünse her zaman diğerlerine tercih edilmeli.
Bir tane deli taş attı kuyuya Türksat yüksek ping sorunu diye o gün bugündür herkesin dilinde. 1 yıllık türksat kullanıcısıyım bir kere dahi ping sorunu yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı