KabloNet - UyduNet Nasıldır?

İyidir. Ailecek kaç yıldır kullandığımızı hatırlamıyorum artık, 7-8 olmuştur. Taahhütüm bitince de kotasız için uygun bir fiyat teklifi alabilirsem tereddütsüz devam ederim.

2 senedir kullanıyorum ve müşteri hizmetlerini 2 kere aradım. Birisi binanın elektiriğinin kesildiğini görmeden arıza olup olmadığını sormak için aramıştım

Bunu ben de yapmıştım. 😄 Sorunu anlatınca telefondaki görevli direkt "Apartmanın merdiven ışıkları yanıyor mu?" diye sordu. Bir baktım ki elektrik yok. Birileri ufak bir tamirat yaparken sigortayı kapatmış sonra da açmamış. Galiba Türksat'ın kutusu oluyormuş binada, muhtemelen ona elektrik gitmedi. İnip açtık, internet geldi.

Bir tane deli taş attı kuyuya Türksat yüksek ping sorunu diye o gün bugündür herkesin dilinde. 1 yıllık türksat kullanıcısıyım bir kere dahi ping sorunu yaşamadım.
Ben Süperonline ve Türksat kullanıyorum yüksek ping değil ama Süperonline ping konusunda daha iyi.

Tam da beklediğim gibi bir cevap oldu. Keşke sadece sizin yok demenizle olacak kadar basit olsaydı. Ne yazık ki Dünya böyle bir yer değil ve her şeyin mantıklı bir açıklaması var. Ve gördüğüm kadarıyla siz bu açıklamalarla pek ilgilenmiyorsunuz. Dolayısıyla bir yere varmamızın imkanı yok. Saygılar.
Güzel kardeşim sadece ping sorunu yaşamıyorum diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet altyapısı varsa başka hiçbir firma düşünülmemeli. En stabil interneti alabileceğiniz sağlayıcıdır. Fiyat diğerlerine göre yüksek olsa da kesinlikle değer. Fakat bazı dezavantajları da yok değil. Diğer firmalara göre daha yüksek ping alırsınız ve kablo altyapısında max kapasite kullanıcılar arasında paylaşıldığı için çevrenizde çok kullanan varsa yoğun saatlerde hızınız düşer. Dsl ve fiberde bu durum yaşanmaz. Yine de ne olursa olsun mümkünse her zaman diğerlerine tercih edilmeli.
Hızım asla düşmüyor. Akşam saatlerinde 60 pingin üzerine çıkmıyor. Çıktığını görmedim.
Bilmeden yorum yapmayalım.

Kesinlikle katılıyorum. Türksat'ın fiber alt yapısı diğerlerine göre mükemmel. Modemlerinde bazen kalıcı sıkıntı olabiliyor. Kablonet adresinde modemleri görebilirsiniz. Desteklediği modemlerin hepsi netmaster. Bence ping sorunu bu sebeple çıkıyor.
https://www.kablonet.com.tr/internet/uydunet-modem modemler burada da aynı şekilde netmaster marka.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı