Kablonet vs Superonline kablo internet

• Konuyu başlatan Sanch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 796
Kablonet almayın Allah belasını versin onların. Arkadaşlarımla aynı mahallede yaşıyoruz onların 60 ping aldığı oyunlarda ben 70 80 alıyorum. Hız düşürmesi ise ayrı bir dert zaten akşam 7 ve 12 arası. Almayın aldırtmayın ayrıca verdikleri modemin kablosuzu çok kötü. Yan odadan bile çekmiyor çoğu zaman.

Kablonet almayın Allah belasını versin onların. Arkadaşlarımla aynı mahallede yaşıyoruz onların 60 ping aldığı oyunlarda ben 70 80 alıyorum. Hız düşürmesi ise ayrı bir dert zaten akşam 7 ve 12 arası. Almayın aldırtmayın ayrıca verdikleri modemin kablosuzu çok kötü. Yan odadan bile çekmiyor çoğu zaman.
Arkadaşınız hangi sağlayıcıyı kullanıyor acaba?

Evime sadece Superonline kablo internet ve Kablonet bağlayabiliyorum. 100 Mbps Superonline 635, Kablonet 530 TL. Hangisi daha iyidir? Deneyimleyen var mı?

Evinizde hangisin altyapısı varsa onu kullanın her ne kadar Kablonet daha ucuz görünse de altyapısı yoksa o hızları veremeyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evinizde hangisin altyapısı varsa onu kullanın her ne kadar Kablonet daha ucuz görünse de altyapısı yoksa o hızları veremeyebilir.
Altyapı var gözüküyor. Şimdi Superonline sitesinden kontrol edince Superonline altyapısı yok diyor ancak Turkcell sitesinden bakınca var diyor. Garip. Kablonet bağlayacağım o halde.

10 yıldır Kablonet+TV aboneliği kullanıyorum memnunum ne ping sorunum oldu ne habersiz kesinti oldu.

Mesajıma beğenmedim atmıştınız değil mi?

1729627568537.png

Kürdinatör benim ismim Aether ise arkadaşımın ismi. Aradaki ping farkı ortada. Kablonet kadar rezil bir şey görmedim. Ethernet kullanıyorum. Arkadaşım Türk Telekom kullanıyor. Arkadaşım yan mahallede yaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı