Kablonet vs TurkNet VDSL

DanteMacbeth

Hectopat
Öncelikle kafam biraz karışık. Yeni bir eve taşınacağım ve TurkNet üzerinden altyapı sorguladığımda fiber altyapı olmadığını, VDSL 61Mbps'lik bir altyapı desteklediğini gösteriyor. Site yöneticisi ile konuşurken sitede herkesin Kablonet kullandığını söylemesi üzerine bir de ona bakayım dedim ve ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi fiber olduğunu ve 100Mbps'ye kadar desteklediğini söylüyor. Bunlar aynı altyapıyı kullanmıyor mu? Nasıl hem VDSL hem fiber altyapı oluyor? Birisi beni ciddi anlamda aydınlatırsa çok sevnirim.

1727036518993.png

1727036648590.png

Binada Kablonet altyapısı varsa başka hiçbir alternatifi düşünmeyin bile. Hem ucuz hem sağlamdır. TurkNet gibi baş ağrıtmaz aradığın zaman karşında konuşacak bir muhatap bulursun ve sorunlarını çözmek için ekip alan gönderirler. Hem de yanında isterseniz kablo TV hizmeti de alırsınız.

Öncelikle kafam biraz karışık. Yeni bir eve taşınacağım ve TurkNet üzerinden altyapı sorguladığımda fiber altyapı olmadığını, VDSL 61Mbps'lik bir altyapı desteklediğini gösteriyor. Site yöneticisi ile konuşurken sitede herkesin Kablonet kullandığını söylemesi üzerine bir de ona bakayım dedim ve ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi fiber olduğunu ve 100Mbps'ye kadar desteklediğini söylüyor. Bunlar aynı altyapıyı kullanmıyor mu? Nasıl hem VDSL hem fiber altyapı oluyor? Birisi beni ciddi anlamda aydınlatırsa çok sevnirim.

Eki Görüntüle 2315972

Eki Görüntüle 2315974

Gül gibi 100 Mbps fiber varken, TurkNet'in 60 Mbps VDSL'i kullanılmaz hocam. TurkNet o kadar iyi bir ISS değil. Kablonet destek olarak daha iyi ve hem kendi altyapısı da mevcut.

Hem ucuz hem sağlamdır.

Kablonet'in 100 Mbps hizmeti, TurkNet'in fiyatından daha yüksek.

TurkNet gibi baş ağrıtmaz aradığın zaman karşında konuşacak bir muhatap bulursun ve sorunlarını çözmek için ekip alan gönderirler.

TurkNet de baş ağrıtmıyor zaten. Uzun süredir çağrı merkezleri var. Bilet açtığınızda anında yardımcı oluyorlar.

Gül gibi 100 Mbps fiber varken.

100 Mbps değil, 100'e kadar. Altyapı da zaten 61 destekliyor görüldüğü üzere.

Eki Görüntüle 2315972

Eki Görüntüle 2315974
Ben ikisini de kullanıyorum. İkisi de iyi. Dediğim gibi taahhütlü internet istiyorsanız KabloNet, yoksa TurkNet alın. Bir fark olmayacak zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı