TurkNet VDSL vs Kablonet Fiber

Peki taahahüt süresince fiyat sabit oluyor değil mi?

Evet 2020 şubat 95'ten faturalandırılıyorduk taahhüt yenilendi şu an 110 ödüyoruz taahhüt sırasında hiçbir değişim olmuyor ve taahhüt bitince de çok fahiş fiyatlar vermiyorlar.

Ama ek olarak demeliyim ki TurkNet yerine Millenicom gibi yerleri tercih ederim derseniz Kablonet'ten vazgeçebilirsiniz.

Evet 2020 şubat 95'ten faturalandırılıyorduk taahhüt yenilendi şu an 110 ödüyoruz taahhüt sırasında hiçbir değişim olmuyor ve taahhüt bitince de çok fahiş fiyatlar vermiyorlar.

Ama ek olarak demeliyim ki TurkNet yerine Millenicom gibi yerleri tercih ederim derseniz Kablonet'ten vazgeçebilirsiniz.
Millenicom'a baktım Superonline altyapısı varmış. O firmayı da konuşalım bizimkilerle.

Hocam taahaütle fiyat sabit olmuyor mu?
Evet, kaç yıl taahhüt verdiyseniz o süre boyunca fiyat sabit kalıyor. Fakat ücretleri pahalı Kablonet'in. Memnun kalmadığınız zaman taahhüt yüzünden cayma ücreti çıkacak bir de. Abone olmayı düşündüğünüz paketin fiyatı ne kadar? Ona göre daha net yorum yapabilirim. Ben hem taahhüt yüzünden hem de istedikleri fiyatlar yüksek diye abone olmamıştım. İnternetin stabil olmaması yorumları da en büyük vazgeçme nedenimdi.

Kablonet VDSL faydalanıyorum ben. 50Mbps paket ve tamamını alabiliyorum. Herhangi bir kesinti yaşamadım henüz kopma vs. olmadı. Paketim aylık 150TL

Kablonet'e geçtim başvuruyu yaptıktan bir gün sonra kurulumu yaptılar. 50 Mbps'lik pakette aldığım hızlar gayet stabil. Oyundaki gecikme hızı TTNET'ten sonra ilaç gibi geldi :D
1672496803069.png

Son düzenleme:
Kablonet'e geçtim başvuruyu yaptıktan bir gün sonra kurulumu yaptılar. 50 Mbps'lik pakette aldığım hızlar gayet stabil. Oyundaki gecikme hızı TTNET'ten sonra ilaç gibi geldi. Umarım akıllı olan paketten gelmemiştir :D
Eki Görüntüle 1619179
Kablonet'de upload hızı azmış .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı