Kablonet'e geçilmeli mi?

EsesliMami

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 12 yıldır Türk Telekom müşterisiyim ama artık Türk Telekom çok pahalı olduğu için değiştirmek istiyorum. Normalde para olarak sıkıntım yok ama 50 Mbps internete 600 TL vermek hoşuma gitmiyor. Sözleşmem Ekim’de bitecek, bu yüzden Kablonet’e geçmeyi düşünüyorum: 100 Mbps internet + kablo TV + spor paketi.
589 TL’ye geçmeli miyim ve neden Türk Telekom bu kadar pahalı?

Yapıştırın hocam geçin. Sıfır takılma. Fiber altyapıya on numara modem veriyorlar. 6 cihaz bağlı evde biri film izliyor tvden biri yükleme yapıyor buna rağmen internet stabil kalabiliyor. Türk telekom tırt oldu zaten. İyi olur sizin için. Türk telekom yarı özel yarı devlet kontrolünde gibiymiş sanırım. Kafalarına göre zam yapıyorlar. Türk telekomu iptal ettirmeye gittiğimde ordaki çalışan bile durumun farkında öyle düşün. İyi akşamlar hocam. 😄

Kablonet çok iyi ama bölge sıkıntılıysa sizi memnun etmeyebilir çevrenizde kullanan varsa geçmeden bir sorun iyi araştırın bence.

Türk Telekom her zaman pahalı. 1000 diye Mbps internet paketi seçersiniz size 200 veriyor çevremde böyle olanları gördüm. Geçilir uygun bence spor paketi de geçerli.

Bizim paket 50 Mbps ama aşırı pahalı zaten 50 Mbps hızda vermiyorlar müşteri hizmetleri 2 saat açmıyor bir sürü olay artık canıma tak etti değiştirme kararı verdim.

Ben 4 senedir kullanıyorum çok memnunum.

Kablonet ile görüştüm 22'sinde bağliyacaklar hocam teşekkürler.

Yapıştırın hocam geçin. Sıfır takılma. Fiber altyapıya on numara modem veriyorlar. 6 cihaz bağlı evde biri film izliyor TV'den biri yükleme yapıyor buna rağmen internet stabil kalabiliyor. Türk Telekom tırt oldu zaten. İyi olur sizin için. Türk Telekom yarı özel yarı devlet kontrolünde gibiymiş sanırım. Kafalarına göre zam yapıyorlar. Türk Telekom'u iptal ettirmeye gittiğimde oradaki çalışan bile durumun farkında öyle düşün. İyi akşamlar hocam. 😄

Hocam vallaha artık bıktım ıvır zıvır sorunlardan ya Eskişehir merkezde oturuyorum daha halen altyapı yapmadılar eski oturdugum yerde de yoktu sürekli bu sıkıntı yı yasiyorum altyapı yapacakları da yok en iyisi artık değiştirme vakti geldi.

Kablonet çok iyi ama bölge sıkıntılıysa sizi memnun etmeyebilir çevrenizde kullanan varsa geçmeden bir sorun iyi araştırın bence.

Kral araştırdım bizim bölgede tek altyapısı olan şirket Kablonet en iyi hızı onlar veriyor sıkıntı yaşamam die düşünüyorum ama apartmandakiler genelde Türk Telekom kullaniyor ama onlarda bıkmış.

Ben kablonetten fiberden TT fibere geçmek için çabalıyorum. Her şey hız değil. Kablonet giderek kötüye gidiyor. Superonline altyapısıyla yurtdışı çıkışınız olursa eğer her türlü sansür, yüksek ping jitter sorunlarına merhaba deyin. TT fiber her ne kadar pahalı olsa da sansür ve ping konusunda daha iyi. Eğer oyun önemli değilse film dizi youtube takılıyorsanız geçmenizde sorun yok.

Ben kablonetten fiberden TT fibere geçmek için çabalıyorum. Her şey hız değil. Kablonet giderek kötüye gidiyor. Superonline altyapısıyla yurt dışı çıkışınız olursa eğer her türlü sansür, yüksek ping jitter sorunlarına merhaba deyin. TT fiber her ne kadar pahalı olsa da sansür ve ping konusunda daha iyi. Eğer oyun önemli değilse film dizi YouTube takılıyorsanız geçmenizde sorun yok.

7/24 FACEIT atıyorum zaten ping gibi sorunlardan dolayı Kablonet'e geçiyorum.

Aradığınızı bulamayabilirsiniz o zaman. Kablonetin yurt içi kendi fiber ağı olsa da yurtdışı çıkışları yok. Geçen sene 33 olan pingim bu sene 45-50 lerde. Muhtemelen vodefone çıkışları kullanıyordu geçen sene. Bu sene Sol e geçti. Şikayet var kablonet ping sorunlarına bakarsanız özellikle bu yaz bu konuda şikayetlerin arttığını görebilirsiniz. Eğer vodefone denk gelirse sorun yaşamazsınız. TT şu an genel olarak rekabetçi oyunlarda ping anlamında daha iyi. Bu her zaman böyle olacak demek değil. Eskiden SoL çıkışları daha iyiydi şimdi tam tersi yarın ne olur bilemeyiz.

7/24 FACEIT atıyorum zaten ping gibi sorunlardan dolayı Kablonet'e geçiyorum.

Hocam Eskişehir'de Kablonet biraz sıkıntılı ben aralık gibi geçtim o kadar fazla sorun yaşattı ki anlatamam en az 3 ay harcadık bu sıkıntılara artık müşteri temsilcisine otomatik bağlıyordu hat. Ama şu an maşallah iyi gibi ama bana sorarsan Eskişehirspor'umuzun sponsoru TurkNet'e geç :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı