Kablonet'e geçmek

bsduman

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba, şu an Superonline fiber kullanıyorum, taşınacağım evde maalesef sadece Kablonet fiber var. Turkcell ile görüştüm anlaşmaları varmış, bu tarifeyle Kablonet altyapısını ve modemini kullanarak Turkcell Superonline müşterisi olmaya devam edeceğim. Fakat biraz konulara bazı tereddütlerim oldu. Modemlerin kalitesinin çok düşük olduğu ve bazılarının internette kopmalar yaşadığını gördüm. Ben stabil ve hızlı bir internet istiyorum. Gerekirse taşınacağım evi değiştiririm. Şu an 25 download 5 uploadım var. 50 download 20 upload olan pakete geçeceğim ama Kablonet'in altyapısı ve modeminden şüpheliyim. Kullanan arkadaşların tecrübe ettiği kadarıyla Kablonet fiber nasıldır fikriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Öncelikle büyük bir evde oturuyorsanız Kablonet işkence gibi gelecektir çünkü 2 oda ötede çekmiyor.

Anladığım kadarıyla kopma, kesilme yaşayan fazla yok genel anlamda stabil bir internet. Fakat tek sıkıntı kullandıkları modemlerden kaynaklı. Wi-Fi'leri çok az çekiyor. Ben ethernet kablosu ile bağlanacağım öncelik bilgisayarda. Wi-Fi 2. planda onu da bir aktarıcı vb. ile çözebilirim herhalde.

Kablonet altyapısında neden Superonline kullanacaksınız?

50/20 sınırsız paket kullanmayı düşünüyorum uploadım yüksek olsun istiyorum. Maalesef Kablonet'te uploadlar 5 ile sınırlı yüksek upload olan paketlerde inanılmaz pahalı Turkcell'e göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı