Hocam müsadenle senin resimleri donanım forumda paylaşabilir miyim, sadece modem ve kablo resmini. Bazı arkadaşlar kablonetin FFTH sistemi olmadığı idddiasındalar da, onlara cevap olarak ileteceğim.
Şu an bizim oturduğumuz mahallede öyle. Kablonet her binanın önüne kabloları çekti hala hat çekilmedi yalnız. Ne kadar beklememiz girikiyor? Bilgisi olan var mı?
Merhaba,
Birden fazla test ölçümü yaptım.Genel olarak ping 5-7 arası.Download 20-22 mbps Upload 2 mbps de.Telefon eski olduğu için bu değerler çıkıyor.Yeni samsung telefonda 5ghz de 28 mbps oluyor.Pc de de sonuçlar aynı 6 ping kablolu 24mbps 2 mbps upload..
Merhaba,
Birden fazla test ölçümü yaptım.Genel olarak ping 5-7 arası.Download 20-22 mbps Upload 2 mbps de.Telefon eski olduğu için bu değerler çıkıyor.Yeni samsung telefonda 5ghz de 28 mbps oluyor.Pc de de sonuçlar aynı 6 ping kablolu 24mbps 2 mbps upload..
Upload anlasması o sekilde. Ping ile ilgili bir beklentim yok şu anda. 3 ay önce olsa olurdu PUBG ve Call of Duty'de ama şu anda bilgi amaçlı paylaştım. Uygun zamanda onu da denerim.
Merak edip denedim bu şekilde, bu arada laptop çok eski etkisi olur mu bilmiyorum.
Upload anlasması o sekilde. Ping ile ilgili bir beklentim yok şu anda. 3 ay önce olsa olurdu PUBG ve Call of Duty'de ama şu anda bilgi amaçlı paylaştım. Uygun zamanda onu da denerim.
Merak edip denedim bu şekilde, bu arada laptop çok eski etkisi olur mu bilmiyorum.
Hocam merhaba site tarzı bir yerde mi oturuyorsunuz yoksa normal 12 daireli apartman gibi mi? GPON için ne yaptınız da ekipler size gelip sistemi kurdular?