Kablosu kopan PS3 kolu onarilir mi?

Flex kablosu dediği kolun mini USB'sinden bahsetmiş yani şart ettiğin soketten bahsediyor, o soketin Flex kablosu kopmuş ise iş zor çünkü genelde Flex kablolarını satmıyolar tamir için.

Dostum bahsettiği Flex kablosu kopmuşsa mini USB kablo bir işe yaramaz.

O kısmı çok detaylı açıklamadığı için kabloyu önerdim ama yoksa ben de biliyorum. Kolun tam olarak nasıl bozulduğunu açıklarsa anlayabiliriz.

Tamiri ne kadara olur? AliExpress'te var ama oraya guvenemiyorum.

O kısmı çok detaylı açıklamadığı için kabloyu önerdim ama yoksa ben de biliyorum. Kolun tam olarak nasıl bozulduğunu açıklarsa anlayabiliriz.
Flex kablosu dediği kolun mini USB'sinden bahsetmiş yani şart ettiğin soketten bahsediyor, o soketin Flex kablosu kopmuş ise iş zor çünkü genelde Flex kablolarını satmıyolar tamir için.

Dostum bahsettiği Flex kablosu kopmuşsa mini USB kablo bir işe yaramaz.
Edit: Bahsettiğim yerde Flex kablosu yokmuş fakat Flex kablosunun kopmuş olduğu gerçeği değişmez.
Eğer bahsettiğiniz Flex kablosu bu ise alıp tamir edebilirsiniz.
Üstteki yazımda yazdım dostlar.

Hocam o kadar mesaj gelmiski gormemisim ozur dilerim.

Kol bende degil yarin alacağım.
Hocam 130a olan ile attiginiz 160a arasinda ne farki olur acaba?

2 Flex filmi de uyumlu olur muhtemelen. Kolun orijinal olmadığı için yorum yapması zor.

2 Flex filmi de uyumlu olur muhtemelen. Kolun orijinal olmadığı için yorum yapması zor.

Anakart bu sekilde dedi arkadas etiketide varmis hattada sokmus.

WhatsApp Image 2023-05-21 at 9.51.15 AM.jpeg

WhatsApp Image 2023-05-21 at 9.51.21 AM.jpeg

Hocam alacağımda şey para vermeyeceğim zaten Flex disinda nedenki.

Bana tek sorunu Flex gibi gelmedi. Yatırım yapma bu kola. 100-150 arasında zaten bulursun bu kolu 2. elde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı