Kablosuz ev interneti önerisi

Peki aradığınız internet Superbox veya magnet tarzında öyle değil mi? ADSL portta bile yer olmadığı için bu tarz bir şeye başvuruyorsunuz?
Evet hocam kaç aydır bekliyoruz port için türk telekom müdürlüğünde sürekli şikayet veriyoruz ama sonuç yok.

Tek yol Türk Telekom olmadığı sürece Türk Telekom alma her gün internet gidiyordu zaten dediklerinin yarısı yoktu hız olarak.
Ne yazik ki öyle türk telekom ev interneti başvurusu yapınca süreç hızlanıyormuş yapacak birşey yok.

Evet hocam kaç aydır bekliyoruz port için Türk Telekom müdürlüğünde sürekli şikayet veriyoruz ama sonuç yok.

Hocam biraz uğraştırıcı bir süreç olur sizin için ama madem öyle taahhütsüz altyapısız internet sağlayan sayfaları biraz inceleyin. Türk Telekom Magnet ve Superbox haricinde bir de Vodafone Redbox var ama internet konusunda Vodafone bence başarısız. Hiç bulaşmayın derim. Onun yerine internette taahhütsüz deneyebileceğiniz sağlayıcılardan deneyebilirsiniz. Türk Telekom size neden red cevabı vermiş pek anlamadım ama madem öyle alternatiflere bakmamız gerekecek. Ben de araştıracağım memnuniyeti yüksek bir sağlayıcı bulursam konuya cevap olarak yazarım.

Hocam biraz uğraştırıcı bir süreç olur sizin için ama madem öyle taahhütsüz altyapısız internet sağlayan sayfaları biraz inceleyin. Türk Telekom Magnet ve Superbox haricinde bir de Vodafone Redbox var ama internet konusunda Vodafone bence başarısız. Hiç bulaşmayın derim. Onun yerine internette taahhütsüz deneyebileceğiniz sağlayıcılardan deneyebilirsiniz. Türk Telekom size neden red cevabı vermiş pek anlamadım ama madem öyle alternatiflere bakmamız gerekecek. Ben de araştıracağım memnuniyeti yüksek bir sağlayıcı bulursam konuya cevap olarak yazarım.
Sağol teşekkür ederim. Bende anlamadım hocam türk telekom kullanıyoruz yıllardır gayet iyi pahalı biraz ama gine servisi iyiydi.

Sağ ol teşekkür ederim. Bende anlamadım hocam Türk Telekom kullanıyoruz yıllardır gayet iyi pahalı biraz ama gine servisi iyiydi.

Alt yapısız internet hizmetinin altını detaylı bilmiyorum ama sonuçta bir altyapı istemiyor desteklemiyor demek biraz saçma. Karşı tarafın bilgisizliğine denk gelmiş olabilirsiniz. Tekrar arayıp Magnet olarak özellikle vurgularsanız altyapım yok vs. diye belki hallolur.

Alt yapısız internet hizmetinin altını detaylı bilmiyorum ama sonuçta bir altyapı istemiyor desteklemiyor demek biraz saçma. Karşı tarafın bilgisizliğine denk gelmiş olabilirsiniz. Tekrar arayıp Magnet olarak özellikle vurgularsanız altyapım yok vs. diye belki hallolur.
Hocam zaten müdürlüğe gittiğimde altyapısı olmayan müşteriye veriliyordu ama neden bende böyle dendi anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı