Kablosuz internet hızı kısıtlaması - QoS

96pat

Centipat
Selamlar, benim çözüm bulamadığım garip bir sorunum var. ZyXEL VMG3312-B10B marka modelli modeme sahibim. Bilgisayda Online oyunlar oynadığım zaman kablosuz bağlantı da bulunan ailem yüzünden oyunlarda sıkça ping sorunu yaşıyorum. ADSL internete sahibim. Bilgisayara geçtiğim zamanlarada kablosuz internet hızını yavaşlatmak istiyorum. Lakin çok garip ki kullandığım modemde kablosuza özel bir kısıtlama bulunmuyor. QoS kısmında yaptığım kısıtlama sadece upload yönünden ve genel olarak hem kablolu hem de kablosuz olarak kısıtlıyor. Öğrenci olduğumdan dolayı yeni bir modem alacak bir birikimimde yok. Bunun bir çaresi veya tavsiyeniz var mı?

Dosya Ekleri

• 33.png
    33.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 11.png
    11.png
    40,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 22.png
    22.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 44.png
    44.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 55.png
    55.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 69
Selamlar, benim çözüm bulamadığım garip bir sorunum var. ZyXEL VMG3312-B10B marka modelli modeme sahibim. Bilgisayda Online oyunlar oynadığım zaman kablosuz bağlantı da bulunan ailem yüzünden oyunlarda sıkça ping sorunu yaşıyorum. ADSL internete sahibim. Bilgisayara geçtiğim zamanlarada kablosuz internet hızını yavaşlatmak istiyorum. Lakin çok garip ki kullandığım modemde kablosuza özel bir kısıtlama bulunmuyor. QoS kısmında yaptığım kısıtlama sadece upload yönünden ve genel olarak hem kablolu hem de kablosuz olarak kısıtlıyor. Öğrenci olduğumdan dolayı yeni bir modem alacak bir birikimimde yok. Bunun bir çaresi veya tavsiyeniz var mı?

Bu ürün ile kablosuz ağınızı profesyonel derecede yönetebilirsiniz.

Şu an selfishnet adlı bir program kullanıyorum. Geçici olarak işimi görecek gibi. Yüklemede çokça sorun yaşadım ve uzun sürdü. YouTube'den videolar iizleyip destek alarak indirdim. Windows virüs algılayarak yüklememe izin vermediği kısımlar oldu lakin bir şekilde yükledim. Programın sıkıntısı bir süre sonra veya kısıtlama yapılan kullanıcı gir çık yaptığı zaman kısıtlama kalkıyor tekrar elle kısıtlamanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı