Kablosuz klavye önerisi

Hocam bunun satışta olan bir linkini bulamadım siz bulduysanız atabilir misiniz? Bu arada hot swap falan nedir bilmiyorum.

Hocam bunun beyazı da varmış herhalde beyaz bulabilme şansımız yok mu bu fiyata ya Türkçe klavye.

Hocam bilmiyorum. Dediğim gibi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum bende şu anda dediğiniz modeli de ilk defa duydum bu yüzden araştırıyorum da beyazı yok mu diye de link bulamıyorum.
Stoğu bitmiş hocam.

@Yoneistaken @Muratsb değerli hocalarım. G75 Pro'yu biraz inceledim ve beğendim. Fakat beyazı var mı acaba? Veya bir üst modeli mi ne artık bilmiyorum ama bir de şu link var. Buna ne diyorsunuz?
Ayrıca klavyenin üstünde nedense harfler yazmıyor nerede bakarsam bakayım sebebi nedir bilmediğimden soruyorum? Hot swap falan ne demek onu da bilmiyorum üzgünüm.

Kendi sitelerinde beyaz renk stokta var gözüküyor. Ama Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı süreç nasıl olur çok uzun sürede mi teslim edilir gerçek siteleri mi vs. bilmiyorum ya bilsem buradan alayım sorun değil.
@Yoneistaken @Muratsb

@Yoneistaken @Muratsb değerli hocalarım. G75 Pro'yu biraz inceledim ve beğendim. Fakat beyazı var mı acaba? Veya bir üst modeli mi ne artık bilmiyorum ama bir de şu link var. Buna ne diyorsunuz?
Ayrıca klavyenin üstünde nedense harfler yazmıyor nerede bakarsam bakayım sebebi nedir bilmediğimden soruyorum? Hot swap falan ne demek onu da bilmiyorum üzgünüm.

Kendi sitelerinde beyaz renk stokta var gözüküyor. Ama Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı süreç nasıl olur çok uzun sürede mi teslim edilir gerçek siteleri mi vs. bilmiyorum ya bilsem buradan alayım sorun değil.
@Yoneistaken @Muratsb

Bunun hakkında fikrim yok hocam. @kxy hocam belki bilebilir.

Bunun hakkında fikrim yok hocam. @kxy hocam belki bilebilir.

Peki bu bütçede tartışmasız en iyisi

MCHOSE G75 Pro mu? Daha iyisi yok mu?​

Eğer yoksa stok bekleyeyim ne yapayım. Beyaz olmalı ve bir şey sormuştum. Neden üstünde harfler yazmıyor ve hotswap nedir?

Eğer yoksa stok bekleyeyim ne yapayım. Beyaz olmalı ve bir şey sormuştum. Neden üstünde harfler yazmıyor ve hotswap nedir?

Yanında harfler yazıyor ve daha ergonomik bir kullanım sağlıyor. Hotswap, tuşları kolayca takıp çıkarmanıza yarayan bir özellik.

Yanında harfler yazıyor ve daha ergonomik bir kullanım sağlıyor. Hotswap, tuşları kolayca takıp çıkarmanıza yarayan bir özellik.

Yanında yazıyor derken nasıl yani hocam? Hiç daha önce böyle bir şey görmedim çünkü kafamda hayal edemedim. Ayrıca Hotswap'ı anladım fakat avantajı nedir?

Switchler lehimsiz.

Peki bunun ne gibi bir avantajı oluyor hocam?

Beyaz rengi stoklarda yok suan maalesef. Harfler ise isiklari guneyde oldugu icin ustte degilde önde, sideprint olarak geciyor goz hizasindan cok rahat gorunuyor.

20250908_185146(0).jpg

Hot swap ise switchlerin cikartilip uyumlu baska switchlerle degistirilebilmesi demek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı