Kablosuz klavye ve mouse önerisi

  • Konuyu başlatan faux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 693

faux

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
1.356
Makaleler
1
Çözümler
13
Yer
İstanbul
Şu sıralar remote çalıştığımdan setup'a özen göstermek istedim fakat kablo karmaşası içinde her taraf. O yüzden klavyemi de Mouse'umu da değiştirmeye karar verdim. Eski konulara göz attım fakat önerilerin çoğu kablolu. bütçe olarak 2 bin lirayı aşmasa güzel olur fakat gereksiz çıkmak istemiyorum. Artık oyun oynamaya pek vaktim kalmadığından aşırı Gaming bilmem nelerine gerek yok. Kaliteli olmasının yanında olabildiğince hoş durursa harika olur.

Almayı düşündüklerim,

Klavye: Anne Pro 2.

Custom keyboard olaylarına baktım, Türkiye'de bulaşılacak bir şey değil.


Mouse: Logitech G305.

Bek mouse beğenemedim, olanları da çok pahalı geldi. Öneri olursa bakarım yeniden. Çok aşırıya kaçmamaya çalışıyorum Mouse'da.


Mouse pad:

Ayrıca 90x30'luk siyah bir JD mouse pad almıştım, onu da değiştirmeyi düşünüyorum. Olabildiğince şık duran large bir mouse pad önerisi de alırsam çok sevinirim. Siyah olmasına gerek yok, düz renkli olabilir.
Moderatörler çalışıyor valla. Milyon konu aynı anda onaylanmış, forum listesine düşmeden geçti gitti konu. Öne çıkaramadığımdan yorum yazıyorum.
 
Son düzenleme:
Fre olarak bunu öneririm;

Bütçeyi düşürmek adına İbrahim'in geçenlerde paylaştığı mouse'a bakınıyorum. Beyaz olan modeli Türkiye'de 550 liraymış çünkü. Böyle 300'e denk gelecek.


Razer Basilisk Hyperspeed de bir seçenekti, fakat yorumları pek iyi gibi gelmedi bana. Bunu da yazdım bir kenara teşekkür ettim.
 

Geri
Yukarı