Kablosuz kulaklık için Bluetooth adaptör iş görür mü?

Hocam ben az önce yanlış mı gördüm anlamadım paketi ekleyince 300'e alabiliyordum sanki şimdi 460 görünüyor :D

460'a çıkıyorsa bana fazla geldi fiyat. O kadar vermenize gerek yok bence yurt içinde satılan başka bir model bakalım, 5.0 olsun sorun değil.

arada fark olur mu gecikme açısından belirli bir fark oluyorsa 160 lira sorun değil benim için

Gecikme ve hız anlamında 5.0 ile 5.3 Bluetooth versiyonları arasında fark yok, ancak 5.3 kayıpsız müzik aktarımı konusunda daha yüksek codecleri destekliyor mesela LDAC destekli bir kulaklık alırsanız 5.3 alıcı uyumlu olacaktır.

Ayrıca daha stabil bir bağlantı sunuyor ama tabi bu ne kadar doğru onu bilemem. Ama LDAC gibi neredeyse kayıpsız müzik aktarımı sağlayan codecleri desteklediği kesin.

Gecikme ve hız anlamında 5.0 ile 5.3 Bluetooth versiyonları arasında fark yok, ancak 5.3 kayıpsız müzik aktarımı konusunda daha yüksek codecleri destekliyor mesela LDAC destekli bir kulaklık alırsanız 5.3 alıcı uyumlu olacaktır.

Ayrıca daha stabil bir bağlantı sunuyor ama tabi bu ne kadar doğru onu bilemem. Ama LDAC gibi neredeyse kayıpsız müzik aktarımı sağlayan codecleri desteklediği kesin.
direk internete alacağım kulaklık ldac desteklermi diye yazsam çıkar değil mi ayrıca oyun kumandalarını da gecikme olmadan iletebiliyord değil mi bir tane ps5 controller birde oyuncu kulaklığı almak istiyorm kablosuz

Bir de şöyle bir ürün buldum anten şeklinde PC'ya takmak için bu da yurt dışından geliyor ama bu herşey dahil fiyatı. Yorum göremedim belki yabancı sitelerden bakılabilir nasıl bir cihaz diye.

direk internete alacağım kulaklık ldac desteklermi diye yazsam çıkar değil mi ayrıca oyun kumandalarını da gecikme olmadan iletebiliyord değil mi bir tane ps5 controller birde oyuncu kulaklığı almak istiyorm kablosuz

Hocam gamepad için 5.0 ya da 5.3 pek fark etmez hatta hiç fark etmez diyebilirim ama 5.3'ün bağlantı kalitesi daha iyi (teoride) bu anlamda belki olası bağlantı kopmaları daha az olabilir ama bağlantı olduğu zaman gecikme konusunda bir farkı yok diye biliyorum.

Ama müzik aktarımı işin içine girince şimdi ya da daha sonra LDAC destekli bir kulaklık almak ihtimaliniz düşünüldüğünde almışken 4.3 almak tabi ki daha mantıklı.

Gerçi bu hermoso olanı başka bir yerde göremedim yabancı sitelerde bile çıkmadı ya da ben bulamadım. 100 Metre bluetooth kapsama alanı da çok iddialı geldi yani ancak açık alanda belki diyeceğim ama BT normalde 8-10 metrede anca düzgün çalışır.

Bir de şöyle bir ürün buldum anten şeklinde PC'ya takmak için bu da yurt dışından geliyor ama bu her şey dahil fiyatı. Yorum göremedim belki yabancı sitelerden bakılabilir nasıl bir cihaz diye.

Hocam gamepad için 5.0 ya da 5.3 pek fark etmez hatta hiç fark etmez diyebilirim ama 5.3'ün bağlantı kalitesi daha iyi (teoride) bu anlamda belki olası bağlantı kopmaları daha az olabilir ama bağlantı olduğu zaman gecikme konusunda bir farkı yok diye biliyorum.

Ama müzik aktarımı işin içine girince şimdi ya da daha sonra LDAC destekli bir kulaklık almak ihtimaliniz düşünüldüğünde almışken 4.3 almak tabii ki daha mantıklı.

Gerçi bu hermoso olanı başka bir yerde göremedim yabancı sitelerde bile çıkmadı ya da ben bulamadım. 100 metre Bluetooth kapsama alanı da çok iddialı geldi yani ancak açık alanda belki diyeceğim ama BT normalde 8-10 metrede anca düzgün çalışır.

Uzaklı ksorun değil zaten çok uzak bir mesafe için istemiyorum en fazla 10 metre yeterli ilk attığınız ürün PS5 Controller da destekliyormuş galiba onu alacağım emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Uzaklı ksorun değil zaten çok uzak bir mesafe için istemiyorum en fazla 10 metre yeterli ilk attığınız ürün PS5 Controller da destekliyormuş galiba onu alacağım emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Alın geçin hocam o zaman. Bu arada alacağınız kulaklığın LDAC destekleyip desteklemediği kulaklığın özelliklerinde yazar zaten.

Rica ederim inşallah memnun kalırsınız ve işinizi görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı