Kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

TrUmutCan

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
87
Arkadaşlar, 1 haftaya kendimi kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 750 TL. 1250 TL arası kulak ici düşünmüyorum. Kablosuz olsun istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Kullanım amacım sadece dizi film anime için olacak.
 
SteelSeries Arctis 7 kullandım zamanında üniversite yüzünden çok oyun oynayamadım. Ama film, anime falan izliyorum ses kalitesi gayet güzel + olarak oyun oynamak istediği zamanda çok güzel bir kulaklığa sahip olacak. SS7'mi sattığım için pişmanım, yeniden alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
oyun oynamak istediği zamanda
Oyun oynamak isteseydi oyun oynamak istiyorum diye belirtirdi diye düşünüyorum. Oyuncu kulaklıklarında önemli olan çevresel ses ve mikrofon kalitesidir. Ama konuyu açan arkadaşın bu ikisine de ihtiyacı yok. Onun için önemli olan ses netliği ve ses performansı. Attığım iki modelde de ses performansı Arctis 7'ye göre çok daha iyi. Ayrıca gündelik kullanım için 1200 TL'yi bir oyuncu kulaklığına vermek de saçmalıktan ibaret. T600 BT bile daha iyi müzik performansı sunuyor.
 
Kablosuz olarak Sennheiser HD 350BT önerebilirim.
Baktım özelliklerine bir kaç incelemede okudum eğer çok iyi bir öneri gelmezse bunu alcam gibi çoğu ihtiyacımı karşılıyor öneri için teşekkürler
HD 450BT 'yi önerirmisin 350 BT 'yi araştırırken fark ettim bi üst versiyonu arada 700 tl fark var
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G533 kullanıyorum ses seviyesi ve kalitesi olarak gayet memnunum. Göz atmanı öneririm.
Arkadaş oyuncu kulaklığı aramıyor. Konuyu okudunuz mu? Ne bu headset merakı arkadaş. Yaptığınız şey SUV araç isteyen birine Ferrari önermekten farklı değil.
 
Sana tavsiye ettiğimi sanmıyorum, göz atmasını önerdim, git kesin al demedim.
Bana tavsiye ettiğini iddia etmedim zaten. Öyle bir söylemde bulunduğumu hatırlamıyorum. Lafta üste çıkmak için saçma sapan şeyler söyleyip laf kalabalığı yapmaya lüzum yok.
Benim derdim arkadaşın hiçbir işine yaramayacak saçma sapan oyuncu kulaklıkları önermeniz. Adamın derdi oyun değil. Oyun olsa ben de oyun kulaklığı öneririm. Film müzik için o paraya alınacak bir model değil. Ha elde vardır, oyun da oynuyorsundur tamam eyvallah ama attığın kulaklık "sadece" film dizi için alınmaz. Derdim o.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı