Merhaba Call of Duty Warzone ve Rust oynuyorum önceden kablolu kullanıyordum fakat çok kablo kopardıgım için bunaldım cidden bu yüzden kablosuz arıyorum. Redmi Buds 3 Lite normal telefonlar için kullanılan kulaklık kullanıyorum şu an ve arkada Discord olsun veya bir sesli konuşmam gerek yok olan programları açtığımda mikrofonu kapatmazsam oyunun seni çok kötü geliyor ve ses kasılması şart olan oyunlarda bu nedenle ölüyorum. Bütçem değişebilir ben 1-2 araştırma yaptım onları da buraya yazayım.
1- ASUS TUF Gaming H1 7.1 Surround kablosuz siyah Gaming kulaklık.
2- MONKA HG9069W echo Wireless + Bluetooth premium kablosuz oyuncu kulaklık 7.1 Surround.
3- Arctis 1 kablosuz4'ü 1 arada kablosuz oyuncu kulaklığı.
4- HyperX Cloud III DTS X kablosuz oyuncu kulaklığı kırmızı 77Z46AA.
Tabii ki bu yazdıklarımda marka kalite farkı olsa da en fazla bütçem HyperX'e kadar çıkabilir. Eğer derseniz o paraya daha iyi kulaklık öneririz derseniz yardımcı olabilir misiniz?
1- ASUS TUF Gaming H1 7.1 Surround kablosuz siyah Gaming kulaklık.
2- MONKA HG9069W echo Wireless + Bluetooth premium kablosuz oyuncu kulaklık 7.1 Surround.
3- Arctis 1 kablosuz4'ü 1 arada kablosuz oyuncu kulaklığı.
4- HyperX Cloud III DTS X kablosuz oyuncu kulaklığı kırmızı 77Z46AA.
Tabii ki bu yazdıklarımda marka kalite farkı olsa da en fazla bütçem HyperX'e kadar çıkabilir. Eğer derseniz o paraya daha iyi kulaklık öneririz derseniz yardımcı olabilir misiniz?