2 adet kablosuz 1 de kablolu modem var. Kablosuzlar oturma odasında çekmiyor bende tekini o odaya almayı düşünüyorum nasıl yapayım yol gösterir misiniz ?
Şimdi kablosuz modeme takılı kablolar. Bir kabloyida diğer kablosuz modeme takıp odaya koysam direk çalışırmı nasıl ayarlamalar yapmam gerek ? Acil yardımları bekliyorum..
Şimdi bizim evde önceden kullandığımız zyxel kablosuz modem var. Sonradan eve tivibu bağlattık ttnet kendi modemini yolladı. Çok eskiden kalan birde kablolu modem var. Wds olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?
Bu arada ceza almışım ben kablosuz modemle ilgili bir soru sormuşum o yüzden başlık kablosuz modem yazdım.. Sizin verdiğiniz ceza alakasız başlık yüzünden gelmiş ben başlığa `ARMUT` yazmadım ki ceza alayım ? Anlam veremedim açıkçası zaten ne olduğunü bilsem netten bakardım sizlere güvendiğim için soruyorum. Teşekkürler ilginiz için..
Size modemlerin modellerini sordum soruma doğru düzgün bir cevap bile vermediniz. Neyiz biz müneccim falan mı yazıyor alnımızda ? Kaldı ki modemleri nasıl köprüleyeceğinizi de belirttim. Yetmediyse üç rehberimiz daha var:
Burada her sorun için bir çözümümüz var ama soru sormayı adam gibi becerip sorduğumuz sorulara adam gibi cevap verebilirseniz. Bunu yapamıyorsanız sorun bizde değil sizdedir.
Ayrıca okumadığınız Sosyal kuralları gereği çözdüğünüz bir sorunun çözümünü de belirtmeniz gerek. Böylece başka bir insan aynı sorunu yaşadığında kolayca sorununu çözebilir.
İkinci defa modeller nedir diye soruyorum ve sizden umutluydum gibi saçma sapan bir cümle ediyorsunuz. Sosyal'e yakışmıyorsunuz.