Kablosuz Modemleri Köprüleme

Evgax

Hectopat
Daha fazla  
2 adet kablosuz 1 de kablolu modem var. Kablosuzlar oturma odasında çekmiyor bende tekini o odaya almayı düşünüyorum nasıl yapayım yol gösterir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kablosuz modeme takılı kablolar. Bir kabloyida diğer kablosuz modeme takıp odaya koysam direk çalışırmı nasıl ayarlamalar yapmam gerek ? Acil yardımları bekliyorum..

Beyler yardımcı olun lütfen.. :(

@Recep Baltaş Sizde bakabilir misiniz rica etsem..

Bir evde üç modem var. Bunu anladım.

• Bunlardan hangisi aktif ?
  • Bunların modelleri ne ?
  • Yapılmak istenen tam olarak nedir ?

• Kablosuz modemin LAN portundan çıkan kablo diğer kablosuz modemin WAN portuna takılırsa diğer modem, ana modemin internetini yayar.
  • İkisini de kablosuz bağlamak için iki modemde de WDS olması gerekir.

Şimdi bizim evde önceden kullandığımız zyxel kablosuz modem var. Sonradan eve tivibu bağlattık ttnet kendi modemini yolladı. Çok eskiden kalan birde kablolu modem var. Wds olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Bu arada ceza almışım ben kablosuz modemle ilgili bir soru sormuşum o yüzden başlık kablosuz modem yazdım.. Sizin verdiğiniz ceza alakasız başlık yüzünden gelmiş ben başlığa `ARMUT` yazmadım ki ceza alayım ? Anlam veremedim açıkçası zaten ne olduğunü bilsem netten bakardım sizlere güvendiğim için soruyorum. Teşekkürler ilginiz için..

Şuan ttnetin gönderiği zxyel modem aktif. @Recep Baltaş

Sizden umutluydum ama 5 gündür bir tavsiyede bulunamadınız neyse ben kendim hallettim..

Konu kapatılabilir.

Size modemlerin modellerini sordum soruma doğru düzgün bir cevap bile vermediniz. Neyiz biz müneccim falan mı yazıyor alnımızda ? Kaldı ki modemleri nasıl köprüleyeceğinizi de belirttim. Yetmediyse üç rehberimiz daha var:

İki Modemi Kablolu Bağlama | Technopat Sosyal
Mesh ile İki Modemi Kablosuz Bağlama | Technopat Sosyal
İki modemi kablosuz nasıl köprüleyebilirim ?

Burada her sorun için bir çözümümüz var ama soru sormayı adam gibi becerip sorduğumuz sorulara adam gibi cevap verebilirseniz. Bunu yapamıyorsanız sorun bizde değil sizdedir.

Ayrıca okumadığınız Sosyal kuralları gereği çözdüğünüz bir sorunun çözümünü de belirtmeniz gerek. Böylece başka bir insan aynı sorunu yaşadığında kolayca sorununu çözebilir.

İkinci defa modeller nedir diye soruyorum ve sizden umutluydum gibi saçma sapan bir cümle ediyorsunuz. Sosyal'e yakışmıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı