Eğer sensörü güçlü ve tepkime süresi iyi bir fare ise sorun yaşamazsınız. FPS oyunları için fazla tercih edilmiyor (ani dönüşler ve refleks hareketleri için.)
Eğer sensörü güçlü ve tepkime süresi iyi bir fare ise sorun yaşamazsınız. FPS oyunları için fazla tercih edilmiyor (ani dönüşler ve refleks hareketleri için.)
Hocam bilmiyorsunuz sanırım ama şu an dünya üzerindeki esporcuların ve Twitch yayıncıların %90'ı G PRO superlight kullanıyor kablosuzlar eskisi gibi değil emin olun benim G PRO kullanma fırsatım oldu 1 ay kadar ve şu an kullandığım Rival 600'den kat kat iyi.
Hocam bilmiyorsunuz sanırım ama şu an dünya üzerindeki esporcuların ve Twitch yayıncıların %90'ı G PRO superlight kullanıyor kablosuzlar eskisi gibi değil emin olun benim G PRO kullanma fırsatım oldu 1 ay kadar ve şu an kullandığım Rival 600'den kat kat iyi.
Hocam ondan sonrada FPS oyunlarında tercih edilmiyor demişsiniz, takıldığım nokta o ydı aslında en çok tercih edilenler bu sadece pahalı olduğu için belli kısımlar alabiliyor.
Hocam ondan sonrada FPS oyunlarında tercih edilmiyor demişsiniz, takıldığım nokta oydu aslında en çok tercih edilenler bu sadece pahalı olduğu için belli kısımlar alabiliyor.
Yanlış anlaşılmaya açık bir yazı değil hocam. Başında belirttim ve diğer bölümü okurken başında belirttiğim yazıyı da kale alıp öyle yorum yapacaksınız. Yanlış anlaşılma ile ilgisi yok. Eğer başında notu eklemeseydim veya size ileride bu notla kesişme yaptığım bir yazı yazsaydım o zaman siz haklıydınız. Yazdığım yazı gayet normal ve açık