Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Sezer_1907

Kilopat
Katılım
16 Kasım 2014
Mesajlar
315
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kablo ile uğraşmaktan artık gına geldi. Paraya kıyıp adam gibi bir mouse almak istiyorum. G603 lightspeed almayı düşünüyordum ama kronik sorunu var diye vazgeçtim. Logitech'in birkaç modelinde kronik sorun var. Daha önce Logitech'in mouse, kulaklık, klavye ürünlerini kullandım çok memnun kaldım o yüzden bu markadan çok şaşmak istemiyorum ama illa bu marka olsun başkası olmazda demiyorum önerilere açığım. Şu an kullandığım inca GT12 diye bir mouse boyutları ve ağırlığı ona yakın olursa benim için daha iyi olur. Bütçem 1000 TL. Fazlasına çıkamam zaten 1000 TL bile aşırı fazla.
 
@Shuriken Viper Ultimate daha mantıklı olmaz mı? G Pro'nun normal versiyonunda çift tıklama sorunları olduğunu duymuştum. @Sezer_1907 Viper Ultimate öneririm:



Bazen Cyberpunk Edition İtopya üzerinde 800 TL'ye düşüyor. G Pro da kötü değildir, öneririm yine de.
 
Bütçe 1000₺ demissin, 999₺ su an N11 fiyati, bazi firmalar kendi sitelerinde daha da ucuza satabiliyor.

Maksimum 1000 TL. 1 TL üzerine çıkamam zaten belirtiştim. İlla Logitech olsun istiyorum diye bir şartım yoktu daha iyisi varsa tabii ki onu alırım.

@Shuriken Viper Ultimate daha mantıklı olmaz mı? G PRO'nun normal versiyonunda çift tıklama sorunları olduğunu duymuştum. @Sezer_1907 Viper Ultimate öneririm:



Bazen Cyberpunk Edition İtopya üzerinde 800 TL'ye düşüyor. G PRO da kötü değildir, öneririm yine de.

G305 bayağı kafama yattı herhangi bir kronik sorunu yok. Şu an kullandığım mouse ile neredeyse aynı boyutta ve ağırlıkta (daha hafif ve daha küçük) zaten elim küçük tam oturacağını düşünüyorum. O fiyata o sensör, özellikler gerçekten muhteşem tasarımı sade ama hiç önemli değil. Diğer önerilerinizi değerlendireceğim.
 
G305 85-90gr civarina inebiliyor AAA lityum pil ile. Fingertip kullananlar icin gayet iyi bir sekli var. Pil omru yeteri kadar uzun. AAA lityum pil 1.5-2 ay kadar gidiyor benim kullanimimda. Skatezler %100 ptfe degil ama yapacak bisey yok ona, aftermarket skatez disinda.

G603 icin ne tarz bir kronik sorundan bahsetigini bilmiyorum ama switch cift tiklama sorunu ise G305'de 10m omron switchler var ve onlarda da olabiliyor bu sorun.

Benim icin en buyuk sorun agirlik merkezinin biraz fazla geride kalmasi ve istedigimden biraz daha agir olmasi.
 
G305 85-90gr civarina inebiliyor AAA lityum pil ile. Fingertip kullananlar için gayet iyi bir sekli var. Pil omru yeteri kadar uzun. AAA lityum pil 1.5-2 ay kadar gidiyor benim kullanimimda. Skatezler %100 ptfe degil ama yapacak bir şey yok ona, aftermarket skatez disinda.

G603 için ne tarz bir kronik sorundan bahsetigini bilmiyorum ama Switch cift tiklama sorunu ise G305'de 10M Omron Switch'ler var ve onlarda da olabiliyor bu sorun.

Benim için en buyuk sorun agirlik merkezinin biraz fazla geride kalmasi ve istedigimden biraz daha agir olmasi.

G603'te scroll tuşu sorunu var. Amazon'dan bakıyordum birçok kişi yazmış. Birçok mouse'ta problemler var. G305'te dediğiniz gibi switch sorunu olabiliyormuş kullanılan malzemeden kaynaklı. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Logitech beni biraz hayal kırıklığına uğratıyor. Şuan kullandığım mause 134 gr. G305 alırsam kuş gibi bir şey olacak.
 

Geri
Yukarı