Kaç arkadaşınız var?

Hiç arkadaşım olmasın ama karakterimle yaşarım daha iyi. Biri sana dost gibi gözüküp arkandan "amaan işte yalnız kalmamak için arkadaş gibi gözüküyorum" dediğini duysan hoşuna gider mi? Gitmez. O yüzden sen de sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma ki, o yaptığın davranış bir gün gelip seni bulmasın.
Kendileri de biliyor bu durumu ki zaten onlar da sıkılmamak için birbirleriyle sohbet eden kişiler. Tıpkı otobüste metroda bir konu açıp tanımadığı kişilerde 3-5 şey konuşan yaşlılar gibi düşün.

Hiç arkadaşım olmasın ama karakterimle yaşarım daha iyi. Biri sana dost gibi gözüküp arkandan "amaan işte yalnız kalmamak için arkadaş gibi gözüküyorum" dediğini duysan hoşuna gider mi? Gitmez. O yüzden sen de sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma ki, o yaptığın davranış bir gün gelip seni bulmasın.

Benim gider, benim hiç arkadaşım olmadı en azından nasıl bir şey olduğunu öğrenmiş olurum.

2-3 tanesiyle arada konuşurum. 2 tanesiyle sık sık görüşürüz 5 6 tane de işten var onlarla çok iletişimim yok. Sanalda da 5 6 tane arkadaşım var. Ama hepsini severim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı